Nyáron belustultam, azóta eléggé meghíztam. Mekkora a baj? Mennyi idő alatt tudnám ledolgozni?
Lényegében az egész nyarat itthon töltöttem: nassolás, számítógép, zsírosabb kaják stb. Eleve 75 kilóról indultam, szeptemberre 85 lettem. Aztán mindenki azt mondta, ne aggódjak, majd lemegy szünet után, de sajnos inkább feljött. Mértem magam most, a nagy ünnepi lakomák után, 95 vagyok. :(
Egy csomó régi nadrágot, inget nem tudok begombolni, nagy hasam lett. Vérképem stb rendben van, gyógyszert nem szedek.
Idén ősszel kezdem az egyetemet, addigra egészséges testsúlyt szeretnék. Komoly akaraterővel, diétával, mozgásal szerintetek lehetséges?
180cm; 18/F
Köszönöm szépen!
Még annyit tennék hozzá, hogy úgy érzem, valahogy a barátnőmnek még jobban tetszek így, pocakosan, mint előtte. Nem tette szóvá, meg nem is fogna vissza a fogyásban, csak látom rajta.
Mit gondoltok, nagy baj, ha mondjuk csak egy 8-10 kilót adnék le? Nem szeretnék elhízott maradni, de elgondolkodtam rajta, hogy egy kis hasat azért megtartanék a kedvéért. :D
Kedves Első! Számomra hasznos a válasz, illetve gratulálok a fogyásodhoz!
A többieknek is köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!