Volt már, hogy családtagod bántott a súlyod miatt? Mit reagáltál, hogy életed meg?
Nem, szerencsére intelligens családom van. :D
De viccet félre téve: igen, volt. Engem nem motivál a bántás.
Engem anyám bszogatott 12 éves koromtól kb... máig. Csak ma már nem érdekel.
12 évesen kezdtem mentsrualni, lett csípőm, mellem, ezek miatt nyilván nőtt a súlyom. Idióta divat dietakra fogott, hogy csinaljuk együtt, mint a "barátnők". Minden nap mást ehettem, egyik nap egy zacskó puffasztott rizst, másik nap egy zacskó extrudalt kenyeret vagy abonettet... igen, 12 évesen..
Testkép és elég súlyos túlevéses zavaros lettem.
"Rezeg rajtad minden, hogy nézel ki, nem fogsz kelleni senkinek" ilyenek. Az érettségi bankettem után kb 4 évvel felhozta, hogy milyen szörnyen állt rajtam a ruhám.
Amíg vele éltem, azt hittem mindenkinek ilyen az anyukája.
Elmúltam 30, nagyjából kikászálódtam az étkezési zavarbol, pár éve végre normális tartományban van a súlyom. Tehet így, hogy most éppen nem vagyok kövér, ezzel nem tud piszkálni anyám, de minden mással igen, nagyon jól eltudja találni hol fáj.
Jól esett kiírni magamból, köszönöm ha valaki elolvasta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!