Az egyik barátnőm együtt él a párjával, a párja nem kapta el.
A sógorom felesége viszont elkapta a sógoromtól.
Szóval mindkettőre van példa.
2-es vagyok, fejfájás, levertség(szinte egész nap fekszenek/alszanak) , láz, köhögés, étvágytalanság, szaglás elvesztése
Anya 50, Apa 52 én pedig 19 éves vagyok
egyébként én nem tartom valószínűnek, hogy egy háztartásban lévők nem kapják el, hiszen egy levegőt szívnak a beteggel, maximum van aki jobban viseli és jönnek ki rajta a tünetek (de ez csak az én véleményem)
5# 1-es vagyok. Először is jobbulást kívánok Nektek!
A nemet tapasztalatból írtam, az én szüleim és a testvérem nem kapták el, csak én vagyok covidos.
6# vagyok
Köszönöm! Láz, erős fejfájás, enyhe légzési nehézség, száraz köhögés, levertség. Nem tudom hol kaptam el, de más lehetőség a bolton kívül nem igazán van.
6# én is jobbulást kívánok neked, és remélem később sem kapják meg a családtagjaid
nekem anyukám boltban dolgozik, ugye elég sok ember között, de tényleg mindig rajta a maszk, nagyon szabály betartó, és a boltba sem lehet maszk nélkül bemenni.. de sajnos nem 100%-os védelem
ma kiváltottam nekik a gyógyszert amit covidra adnak, remélhetőleg az majd segít
Amúgy csak én nem tudtam, hogy azt ingyen adják? ':D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!