Nők, mi akadályoz meg bennetek a fogyásban, milyen tényezők gátolnak, milyen nehézségeitek vannak, amelyektől nem tudtok egyszerűen lefogyni?
Nekem amíg a gyerekek nem mentek óvodába, addig csak jojóeffektust értem el. Fel sem tűnt, hogy mennyire ki vagyok égve, ki vagyok merülve, amíg el nem kezdődött a tanév. Gyerekek oviba, én vissza munkába és mintha a víz alól jöttem volna fel.
Szóval engem valahogy a mentális kiegyensúlyozottság tartott vissza az életmódváltástól.
Én évek óta küzdök magammal. Most már 40 kiló felesleg van rajtam. Amikor egyedül éltem, könnyebben ment. Most viszont a férjem és a gyerekem megnehezíti a dolgot. A férjemnek esze ágában sincs egészségesen enni így mindig van itthon valami, amivel elcsábulok és elszalad a ló. A kevés nem megy...vagy sok, vagy semennyi. Sok a stressz is, most például egy hónapja munkanélküli vagyok. Amikor dolgoztam, tök szépen fogytam. 8-16 -ig dolgoztam, eszembe nem jutott zabálni, csak normálisan ettem. Most viszont nagyon durva evéseket tartok és nem tudom mit csináljak, még sosem voltam ennyire kövér :(
Próbálok elhelyezkedni, hogy megint sínen legyen az életem. De nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!