Hogyan kezdjem el a fogyást ?
Nagyon szégyellem, ahogy most kinézek. igazság szerint nem tűnt fel sokàig a kinézetem, aztán egyre gyakrabban kaptam meg, hogy nagyon kövér lettem, aztán elkezdtem reálisan látni magam, de úgy voltam vele lesz@rom, jól esik ennyit enni. Korábban nagyon szegények voltunk, és most, hogy jobb a helyzet mindenből is akarok enni, mindenből sokat szedek stb. Viszont eljutottam arra a pontra, hogy ez így nem mehet tovább, sosem voltam ilyen kövér, igazából amikor megmértem magam akkor döbbentem rá, hogy jézusom, hogy nem tűnt ez fel ilyen sokáig? Na de elég lesz a felesleges magyarázkodásomból. Segítséget szeretnék kérni!
Milyen itthoni tornát tudnátok ajánlani?
Mennyi kalóriát vihetek be?
Milyen dolgokat kell elhanyagolnom kaja terén?
Mit kell még tudnom egyàltalán erről az egész fogyókúra dologról?
23/L 154centi vagyok és 90kg :(
Azthiszem valahol olvastam régebben, hogy nagyobb súlyból hamarabb lehet fogyni, szerintetek ha elkezdem 3-4hónap alatt mennyit tudnék fogyni?
12# látod kérdező, minek kell feltételezni mindenkiről rosszat, meg még hangot is adni ennek?
Tök felesleges.
Legyél jóhiszemű.
#12 azert necces ezeket leirni mert amig te ennyivel fogysz addig pl en ennyivel heti 1 kilot hiznek. Konkret szamokat nem jo irni mert nagyon sokmindentol fugg a szukseglet. Nemtol kortol aktivitastol magassagtol sulytol. Es nagyon durvan kulonbozhet.
En pl 1600 kcal felett hizok. Mert alacsony vagyok, lany es csak heti 1x edzek
Nem a konkrét szám volt a lényeg, hanem a kalória nyomon követése, és a kalóriacsökkentés. Nyilván a napi aktivitás nagyban befolyásolja, volt, amikor annyira aktív voltam, még annó a 20-as éveim elején, hogy 3000+ kalóriával nem tudtam hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!