Bármilyen sport jó a fogyáshoz megfelelő táplálkozás mellett?
Rászántam magam az életmódváltásra,de konditeremre nincs most pénzem."örököltem" egy sífutót,de sima egyszerű,még fék sem az igazi rajta,csak a kerékre rá van húzva egy pántszerűség és annyi az ellenállás.Sok helyen olvastam,hogy így nem ér semmit.Ez tényleg így van?
(Majdnem minden nap este 8 után érek haza,akkor meg már nem szívesen indulnék el futni/nem valami biztonságos környéken lakunk/)
Persze
A mozgás mozgás
Ez olyan mintha azt kérdeznéd "bármilyen víz jó ivásra ?"- "Nem, csak a Kristályvíz" (na jó,ezt nem kell komolyan venni)
szóval érted nem ?
Minél keményebb, pörgősebb, rövidebb, intenzívebb és gyakoribb annál jobb.
A feltételeid elég kemények, szerintem a gimnasztika lenne a legkézenfekvőbb: fekvőtámasz, guggolás, hasprés, lebegő ülés, tolódzkodás, kitörés stb stb
Jut eszembe, ezt az oldalt neked találták ki:
www.bodyrock.tv
Utolsó: Ez azért így ebben a formában nem igaz, amit írsz. A fekvőtámasz, meg egyéb gyakorlat az PH edzés, se nem zsírégetés, se nem izomerósítés. Amolyan róka fogta csuka.
A zsírégetéshez alapvetően aerob módon kell edzeni. Nagyjából 90-120 as pulzussal, lassú, monoton és sokaig tartó legyen, legalább 30-40 perc. A szervezet ilyenkor nyúl a zsírraktárakhoz.
A zsírégetéshez nem kell aerob módon edzeni. Lehet hogy az aerob edzés közvetlenül zsírt éget, de elenyésző mennyiséget. Az anaerob edzés és az ellenállásos edzés(mint a súlyzózás vagy a gimnasztika) meg felgyorsítja az anyagcserét, amitől napokig zsírt égetsz.
Ezt tudom, de hogy mi az isten az a PH azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!