Otthoni használatú kavitációs fogyasztó géppel milyen tapasztalataitok vannak? Volt-e valami eredmény?
Figyelt kérdés
Esetleg megbántad, vagy jó befektetésnek találod utólag? Okozott-e valamilyen panaszt, egészségkárododást?
Én most vásároltam egy Cavihome (DermaGene) nevűt, még most kezdem el használni. Ami csalódás, hogy az van a leírásban, hogy nagyon szigorú ketogén diétát tartsak, de ezt nem is találom jónak, és nem is tudom tartani.
#otthoni kavitációs fogyasztó gép
2023. dec. 18. 13:37
12/12 anonim válasza:
Nekem volt ilyen forever slim gépem. Fogyásra nem igazán jó max annak akik amúgy is vékonyak, de van 1-2 cm felesleg a combom vagy hason amit nem akarnak. Igazából ilyen krémekkel együtt pl chili gél vagy más bőrfeszesítőkkel narancsbőrt eltűntet vagy bőrt feszesít de azt is csak addig míg használod. Másra nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!