Zsírfagyasztás vagy kavitációs zsírbontás?
Én jó pár éve hittem ezeknek, szóval elmentem ilyen kavitacios zsirbontasra, ráadásul járt hozza minden is, de semmit se ért, pedig becsülettel jártam.
Szóval nem ajánlom. A fagyasztasrol nincs infom, de ezek a szalonos dolgok gondolom ilyenek.
Nekem végül az vallt be, hogy módjával ettem, főleg fehérje dús ételeket, illetve sok zöldséget, plusz többet sétáltam, mozogtam tömegközlekedés helyett. Így lement egy év alatt 10kg, amit tartok azóta is.
Igen ez számomra is érdekes, hogy csak az értékek alapján jónak tűnik a BMI-m. A hasamon és a csípőmön viszont elég sok felesleg van. Év elején elkezdtem hasra és törzsre gyúrni, de sajnos az évekig szinten tartott aranyerem kijött, abba kellett hagynom. (Bocsánat, így anonim módon lemerem írni.) Egy átlag magyarhoz képest - tisztelet a kivételnek - aki a hagyományos étkezés és a mozgás szegény életmód miatt óhatatlanul elhízik 40-50-es éveire, valóban nádszálkisasszony vagyok de igazából magamnak szeretnék megfelelni. Sosem voltam piszkafa vékonyságú, olyan egészséges alkatom volt. A 2 terhesség alatt CH diétán voltam, és elég jól le is szaladtak a kilók, leszámítva ezt a kb 2 kg zsírtöbbletet a leglátványosabb helyeimen.
Te jóég, rákerestem Linda Evangelista történetére, ez borzalom. Ezek után bármilyen ritka is a P.A.H., biztos nem mennék el rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!