Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kavitációs zsírbontó készülék?

Kavitációs zsírbontó készülék?

Figyelt kérdés

Foreverslim vagy salonslim márkájú kavitációs zsírbontógépekről szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni. Hatásosak? Megéri megvenni?

Csak olyanok írjanak akik már próbálták ezeket...

#zsírbontás #Salonslim
2021. máj. 22. 07:13
 1/4 anonim ***** válasza:
14%

Ezt nem tudom, hogy miért itt kérdezed meg akkor. Itt csak olyan vannak, akik tényleg fogyókúráznak és nem áltatják magukat.

Mit remélsz amúgy? "Jaja, működik, ezzel fogytam le 40 kilót és magamban tartottam ezidáig és nem árultam el senkinek, hogy működik és milyen egyszerű".

Egyszerű a tesztje, hogy működik-e. Menj ki az utcára. Látsz kövér embereket? Nem működik. Ha lenne egy 10 000 forintos varázskészülék, ami lefogyasztana, akkor nem lennének kövér emberek. De mivel vannak, ezért nagy valószínűséggel nem működnek.

De nyugodtan ne higyj az empírikus bizonyítéknak, vedd meg és használd. Három hónap múlva ugyanitt találkozunk!

2021. máj. 22. 11:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Mondjuk azért itt kérdezem, mert azért van ez az oldal hogy kérdéseket lehessen feltenni.

Ha ennyire zavar akkor görgess tovább. Pont az ilyen barmokra voltam kíváncsi. Köszi a felesleges választ.

2021. máj. 22. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:

De ennek menték a fogyokúra vagy életmódáltás vagy ki minek hívja sem működik, egyre kövérebb a bolygó lakossága.

Nehéz ügy ez, a tudósokra vár a megoldás megint csak.

2021. máj. 22. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudósokra vár a megoldás, hanem rád. Az információ elérhető, a csatornák nyitva vannak... bele kell fektetni az időt és energiát. Több évtizedes tévhitek uralják még a köztudatot... nem lehet egészségesen élni, mert drága és nehezen elérhető, kellemetlen, nehéz... mind mind idejét múlt észrevétel. De oké, vetítsük ezt rá társadalmi méretekre: az oktatás a bűnös, hogy a mai napig nem oktatunk egészséges életmódot az iskolákban, legyen biológia vagy tesióra keretein belül. Sokkal inkább arra neveljük az embereket, hogy kiskapukat keressenek...

Ha ez baromság, akkor sajnálom. Viszont az könnyű belátni, hogy a fotelbe ülve önmasszírozni magunkat egy fröccsöntött bizbasszal nem fogja megoldani a problémáinkat. A zsír leadása kb a jéghegy csúcsa. A zsír egy okozat, okkal került oda, ahova. Ha ezt az okot nem találjuk meg, és elimináljuk, hiába varázsolod le magadról, ugyanúgy megjelenik majd. Inkább előbb próbáljuk meg saját magunkat a sejti szinten lebontani, mint sem megtanuljunk egészségesen étkezni. Szerintem meg ez a baromság.

2021. máj. 23. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!