Személyi edző tudna velem úgy foglalkozni, hogy nagyon válogatós vagyok?
Figyelt kérdés
Félek azért belekezdeni, mert nagyon nagyon sok olyan pl. zöldség van amit nem szeretek. Ezen kívül van kb. 2 leves amit szeretek, a többit nem. Meg húst is keveset eszem, tehát olyat, hogy vigyek be mondjuk 300 gramm csirkemellet én nem tudnám megtenni. Ez gyerekkorom óta így megy... gyümölcsöket eszek, próbálok rajta változtatni, de egyszerűen nem megy. Tudna így is érdemben foglalkozni velem egy edző?2023. dec. 6. 20:24
11/14 anonim válasza:
Én is azt javasolnàm,hogy dietetikushoz menj
12/14 anonim válasza:
Befigyelt a Sex UDOCATION évad!
13/14 anonim válasza:
A legtöbb magyar dietetikus sem ér egy kalap szart sem. Harminc évvel vannak lemaradva. Írni kell az étkezést, tartani a sarokszámokat.
14/14 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én jómagam személyi edzőként foglalkozok, ha dobsz egy üzenetet, szivesen egyeztetnék veled a válogatós életmódódra specializált edzésekről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!