Személyi edző tudna velem úgy foglalkozni, hogy nagyon válogatós vagyok?
Nem fog akármelyik elvállalni de fogsz találni.
Amúgy a személyi edzo eslosorban az edzesterv osszeallitasban es vegrehajtasban segit. Ha komplett etrendet is szeretnel arra inkabn dietetikust kene keresni. Abbol pedig mindenkirol lehet tudni es mit vallal es mit nem. Nagyon nehez egeszseges novenyi alapu etkezest osszerakni. Edzok sem mindig tudnak. Legjobb lenne szerintem ha keresnel egy szemelyi edzot akivel edzel es keresnel egy dietetikust (esstleg taplalkozasi tanacsadot) aki segit az etkezesben es ha kell etrendet ir. Ilyenekbol vannak akik vallalnak akar husmenteset akar husmenteset de hallal es legtobben figyelembe veszik hogy mit nem szeretsz. Sajnos ezert jobb inkabn a dietetikus mint a taplalkozasi tanacsado mert utobbinak elore elkeszitett receptjei vannak es mindenki azt kapja csak mas adagban. Dietetikus altalaban rugalmasabb.
Amugy pl budapestsn smartfitben van teleki artur aki edzo es vegan. Nem tudom h etrendirast vallal e meg hat nem az a legolcsobb terem. De egy pelda arra hogy letezik
Nekem nagyon jó edzőm van, sokat fejlődtem/fejlődök nála, 100% elégedett vagyok vele.
De.
Ő az első alkalommal megmondta: ha étkezési tanácsot akarok, menjek dietetikushoz. Edzőként ő is tanult VALAMENNYI sporttáplálkozást, de azt mondta, hogy az nem több annál, mint amennyit a neten én magam is meg tudok találni, ha rákeresek.
Dietetikushoz menj, a személyi edző legfelejebb okoskodik majd - igen, ismerek ilyet, ÉN pl tanultam dietetikát, és azok, amiket mondott - próbáltam nem kiröhögni.
Nem mindegyik ilyen, de sokan szeretnek minimális tudás nélkül is okosnak tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!