Amióta fogytam miért piszkál mindenki ?
Fogytam kb 10 kilót és azóta folyamatosan szekàl mindenki .
Vagy jönnek az aggodalmaskodók, akik jaj nehogy beteg legyél Már igyis túl vékony vagy . ( egyáltalán nem …) vagy az olyanok akik azzal próbálnak lebeszélni hogy már nincs semmi melled stb. Ez sem túl igaz a B/C kosarmeretemmel . Vagy jönnek. Liba tömők akik kínálgatnak minden kajával. Már olyat is kaptam hogy biztos drogozok/ depressziós/ beteg vagyok . Meg olyat is hogy jaj de jó neked te semmit se csinálsz es csak fogysz , vagy hogy úgyis visszahízod. Hogy lehet ezt feldolgozni/
Kezelni ? Unom már nagyon nagyon. Nem koplalok, sportolok, nem egészségtelen a súlyom . Megdolgozok érte . Pár kilóval ezelőtt meg az volt hogy husis vagy . Az agyam eldobom hogy velem foglalkozik mindig mindenki .
Nálunk elismerés jár a fogyásért, főleg ha az ilyen nagymértékű.
Hány éves vagy, hogy ilyeneket még mindig magadra veszel és nem vagy képes kezelni?
Nálam is hasonló a helyzet.
Mindig küzdöttem a sulyommal, egyetem óta általában 20-25 kg volt rajtam. A családom, rokonaim, ismerősök, barátok, kollégák, szóval általában mindenki piszkált vele. Mindig mondták, hogy fogyjak már le, meg vigyaznom kéne, mert beteg leszek, ha nem fogyok le, meg nem kéne annyit enni, miért nem mozgok. Lusta malacnak hívtak a hátam mögött, na ekkor telt be a pohár és tudatosan változtattam a dolgokon.
Mára ledobtam magamról a súlyfelesleg nagyrészét, életemben nem voltam soha olyan fitt, mint most. Jól is érzem magam a bőrömben. Most pedig az, aki lusta malacnak hívott hónapokkal ezelőtt, most azt terjeszti a hátam mögött, hogy szülés utáni depresszió miatt fogytam le és elhanyagolom a férjem, a gyerekem és a háztartási feladataimat, mert heti 3 X 1 órát edzek (hozzáteszem, hogy este, amikor már a gyerek alszik a férjemmel együtt edzünk itthon). Másoktól meg folyton kapom az ívet, hogy minek kellett lefogynom, így már nem vagyok szép, de a legjobb az a saját anyám volt, aki megjegyezte, hogy így most kénytelen ő is lefogyni, mert a szomszédok folyton kérdezik őt, hogy miért nem fogyott le velem együtt.
Szerintem ne törődj másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!