Amióta fogytam miért piszkál mindenki ?
Fogytam kb 10 kilót és azóta folyamatosan szekàl mindenki .
Vagy jönnek az aggodalmaskodók, akik jaj nehogy beteg legyél Már igyis túl vékony vagy . ( egyáltalán nem …) vagy az olyanok akik azzal próbálnak lebeszélni hogy már nincs semmi melled stb. Ez sem túl igaz a B/C kosarmeretemmel . Vagy jönnek. Liba tömők akik kínálgatnak minden kajával. Már olyat is kaptam hogy biztos drogozok/ depressziós/ beteg vagyok . Meg olyat is hogy jaj de jó neked te semmit se csinálsz es csak fogysz , vagy hogy úgyis visszahízod. Hogy lehet ezt feldolgozni/
Kezelni ? Unom már nagyon nagyon. Nem koplalok, sportolok, nem egészségtelen a súlyom . Megdolgozok érte . Pár kilóval ezelőtt meg az volt hogy husis vagy . Az agyam eldobom hogy velem foglalkozik mindig mindenki .
Vagy irigykednek, vagy élvezik, hogy erre felkapod a fejed. Mondanám, hogy sz*rd le őket, de ezt leírni nyilván könnyebb, mint megfogadni. Velem is ezt csinálták: amikor 55 kiló voltam, akkor anorexiásnak bélyegeztek, amikor 65 akkor meg pufinak. 60 kilónál meg jött más megjegyzés, és én is szenvedtem ettől, de aztán úgy voltam vele, a saját kis sekélyes, unalmas életük, ha olyasmivel foglalkoznak,ami őket nem befolyásolja! Had mondják. Mennyire kell ahhoz idő és energia, hogy azzal foglalkozzanak, épp mennyit mutat a mérleg? Ez az ő szegénységi bizonyítványuk, te meg legyél nagyon büszke arra, hogy dolgozol magadon, sportolsz, egészségesen étkezel!
Mosolyogj rájuk, hogy "köszi, pont így érzem jól magam" és ha folytatódik a kommentáradat, kérdezz vissza, hogy ők elégedettek-e magukkal.
Szerintem beszélj a háziorvosoddal vagy dietetikussal hogy megerősítse benned hogy teljesen egészséges a súlyod éy az eletmódod. Ha ez stabil benned akkor könnyebb lesz.
Ezután lehet a környezetet nevelni. A "kérlek ne mondj ilyet mert ez rosszul esik". Nagy lépés de sokszor csak ennyi kell. Nekem ez bevált minden étkezéssel kapcsolatban. A köszönöm nem kérek. És a "majd én döntöm el mit eszem és mit nem" xak szebben fogalmazva.
Írok valamit, de többször olvasd el.
Nem tudod megváltoztatni az embereket a környezetedben. De meg tudod változtatni az embereket a környezetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!