Folyton abbahagyom a diétát, mit tegyek? XD
Elkezdem aztán pár nap (1-2 hét) múlva abbahagyom, de nem mert nem lenne jó, hanem a suli miatt stresszes vagyok, írunk 8 tesztet 1 hét alatt s nem tudom kibírni, hogy ne egyek úgy ahogy jólesik, mert megőrülök, ha semmiben sem tudom kiélni magam. Mondjuk most lehet a sportot fogjátok mondani, dehát azt nem élvezem, szóval értitek, nem ?
Segítsetek, pls, előre is köszi !
16/L, 158 cm 60 kg
Nem szoktam ilyeneket írni, de ez a hisztériás kategória. Szerintem kezeltesd magad, de most komolyan, nem bunkóságból. Szerintem egyrészt nincs gond a súlyoddal, hiszen még fejlődő szervezet vagy, inkább azon agyalj, hogy a fogamzásgátlótól és a sok édességtől ne hizz meg, mint a korodbeli csajok 90%a, 15-20 éves koruk között, mert nagy a veszély hogy életed végéig úgy maradsz.
A sportot pedig szeresd meg, ismerned kell magad annyira, hogy melyik mozgást csinálnád szívesen, labdajátéktól egészen az egyéni sportokig bármit, és csináld azt.
Nem értem minek támadtok le mindenkit
1. hisztériás lennék ? Oké, itt megvok szokva, hogy mindenkit lehülyéznek, ú.h. semmi gond
2. most szégyelnem kellene magam ? Nem, nem zavar annyira feleslegem, mert nem csak ebből áll az életem, azt hiszem, ha ez lenne a fő gondom akkor már rég egy hülyének hihetném magam
Szóval csak azt akarom mondani, hogy ez a kategória egyik fő jellegzetessége ez az undok hangnem, amit már rég megszoktam, köszönöm, kielégítő választ pedig még nem találtam
Na ez már tetszett :-) (14:44)
Legalább most úgy voltál durva, hogy hatásos is voltál egyben :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!