Lehet fogyni mozgás nélkül, ülő életmóddal?
Engem ilyenek nem érdekelnek hogy feszes legyek meg ilyesmi csak a túlsúlyosból normál kategória szeretnék lenni. Az étkezést viszonylag könnyen tudom követni, de semmilyen sportot nem szeretek, irodai munkám van ami szellemileg annyira lefáraszt hogy már csak feküdni akarok otthon.
Így is le lehet fogyni, csak lassabban?
A mozgáshoz nem motiváció kell, hanem neki kell állni és csinálni.
Nekem volt olyan munkám, ami nem csak szellemileg, de fizikailag is megterhelő volt,mégis belefért a mozgás mellette, pedig volt hogy 12 óráznom is kellett.
"mozgáshoz nem motiváció kell, hanem neki kell állni és csinálni"
Mélyen egyetértek az előzővel. Ha nincs motivációd heti egyszer-kétszer sportolni, akkor csináld motiváció nélkül. Ha nincs motivációd lefogyni, akkor csináld fogyj le motiváció nélkül. Ha nincs kedved zöldséget enni, akkor egyél zöldséget kedv nélkül (és még sorolhatnám). Vannak olyan dolgok, amik a normál egészséges életmódhoz alapvetők, ezt felnőtt emberként be kell látni. Számomra mindig nagyon gyerekes és értelmezhetetlen volt ez a kényszeres motiváció keresés.
Le lehet, csak nem leszel esztétikus
Olvass utána a skinny fat fogalomnak
Nyilván házimunkát csinálok :D Nem úgy kell elképzelni, hogy soha meg sem mozdulok, csak nem futok, nem focizok, nem súlyzózok, ilyesmik.
A skinny fat fogalmának nem kell utána néznem, elég volt pár éve tükörbe néznem, az voltam. De még mindig jobb volt, mint túlsúlyosnak lenni. Engem nem zavar, ha nem vagyok feszes, mások meg nem is látnak ruha nélkül (kivéve párkapcsolat). Nekem csak az kell, hogy egészséges súlyom legyen, a sportokat meg szeretném elkerülni. Amúgy pár éve jártam rendszeresen csoportos órákra, de jött a covid, leszoktam róla, majd messzebb is költöztem, úgyhogy nem voltam azóta sem ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!