Más is megbír enni egy nap egy csomag tésztát? 0,5 kg
Figyelt kérdés
Nem kifőzve 0,5 kg, hanem a száraz tészta. Megfigyeltem régen egy csomagból rengeteg lett, a mostaniakból pedig a fele kb. Akár durum, akár tojásos, alig lesz belőle valami, de az ára háromszor annyi lett. Ebédre a fele, vacsorára a másik fele. Nem vagyok elhízott, tegnap mégis így jártam, és pörkölt volt hozzá mexikói zöldség keverékkel.2023. nov. 10. 13:01
11/13 anonim válasza:
Persze, régebben megettem annyit mindig valami körettel. 94 kilós férfi voltam. Most fogyókúrázom, és kb 20dkg tésztát eszem( szárazon mérve) egy nap alatt.
12/13 anonim válasza:
Nekem is símán lemenne vallammilyen húshoz való szósszal összekeverve, sőt még 2 csomag is, ha tényleg finom. Ezek a tészták amúgy is olyan ételek, amiből mindegy mennyit eszel, pár óra múlva ugyan olyan éhes leszel.
13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válasszal egyet értek. Egy óra múlva éhes vagy.
Viszont jó tudni, nem vagyok egyedül ebben a helyzetben. Vagyis nem csak én érzem/látom így.
2023. nov. 11. 22:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!