Mennyi idő alatt fogyhatnék le kb. 45 kg-ra?
Sziasztok! 145 cm vagyok és majdnem 60 kg. Edzőterembe heti négyszer járok, minden alkalommal 1 órát töltök ott. Kb. Olyan 45 kg szeretnék lenni.
Ha kevesebbet eszek (nem annyira hogy mentő vigyen el) akkor mennyi idő lenne a fogyás?
Nem kérek kioktatást! A normális válaszokat pedig köszönöm!
"De sajna, 45-re kell fogynia"
Ezt látatlanban nulla adattal, fotó nékül laikus kommentelőként így kijelenteni jogi kategória. Te nem vékony nem vagy, hanem testképzavaros vagy, plusz más pszichés problémáid is lehetnek a háttérben. A kérdezőnek csak annyit, hogy olvassa el az 1. kommentet!
Ha edzőterembe jársz, és izmot építesz (nem feltétlen látványos izmokat, hanem úgy normálisakat, tehát nem csak ugra-bugrálsz és futópadozol, hanem mondjuk fél kilós súlyokkal a kezedben ugra-bugrálsz), akkor a 45 kiló kevés neked.
Vedd figyelembe, hogy az izom tömege nagyobb, mint a zsíré. Két ugyanolyan nehéz (és magas) ember közül annak a kiterjedése kisebb (vagyis az a vékonyabb), aki izmosabb. Vagyis ne a mérleget nézd, inkább a tükröt. (Esetleg fogd a centit, és mérd le a haskörfogatodat, a karod körfogatát, stb.)
Köszönöm mindenkinek!
6: Még soha nem írtam ki semmi olyat ami miatt kiraktak volna, és bármennyire hihetetlen 145/147 cm között vagyok.
Én 159 centihez vagyok 47 kg.
Anyukám volt 149 centihez 42 kg.
Kérdező, számold a kalóriákat, légy kalóriadeficitben és majd meglátod hogy alakulsz.
Heti fél, egy kg fogyás az egészséges.
Heti szinten majd menj le egyszer futni is.
Sok erőt és kitartást kívánok a fogyáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!