Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyám három gyerek után is...

Anyám három gyerek után is leadott mindent amit felvett, 58 kg 171cm?

Figyelt kérdés
Mások miért nem képesek erre?

2023. nov. 5. 12:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
54%
Saját sikereid nincsenek hogy anyukádéval flexelsz? Az én anyukám amúgy doktor bibibí, a tiéd miért nem volt képes erre? És úgyis az én apukám az erősebb!
2023. nov. 5. 18:26
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

21

Bogarka, nekem még nincs gyerekem, így erről nem tudok írni, de mivel ebben annyira ütök, nem félek a szülés utáni súly problémáktól.

2023. nov. 5. 18:36
 23/31 anonim ***** válasza:
80%
Úgy szétb…sztátok az idegrendszerét,hogy stressz alapon étvágytalan.
2023. nov. 5. 19:09
 24/31 anonim ***** válasza:
Nagyobb részt genetika ez, mint ahogy az is, hogy kinek milyen az alkata és mennyi hízik könnyen. Ez egyébként változhat is az idővel, pl volt olyan rokonom, aki fiatalabb korában nádszál vékony volt gyerekek után is, aztán nagyon meghízott idősebb korában, pedig nem változtatott a táplálkozási szokásain.
2023. nov. 6. 15:20
 25/31 anonim ***** válasza:

"pedig nem változtatott a táplálkozási szokásain."

Hát éppen ez a baj, mert ahogy idősödünk, úgy lassul az anyagcserénk is ( [link]

Nem ehetjük ugyanazt, ugyanabban a mennyiségben 70 évesen, mint 30 évesen.

2023. nov. 6. 15:32
 26/31 anonim ***** válasza:
ui.: [link]
2023. nov. 6. 15:32
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Mások is képesek. Egy csomó pozitív példát látok magam körül erre. Sőt, legszerencsésebbek, vagy ügyesebbek el se híztak
2023. nov. 7. 11:05
 28/31 anonim ***** válasza:
59%
Az én amyukám meg 3 gyerek mellett dolgozott, nem háztartásbeli volt 10 évig.
2023. nov. 9. 04:52
 29/31 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem az is meghatàrozó,hogy hàny èvesen esett teherbe.Régenben a nők fiatalabban szültek,mint ma.20 évesen könnyebb leadni a felesleget,mint 35 felett.
2023. nov. 9. 11:09
 30/31 anonim válasza:
Az tény hogy valakinek könnyebb, valakinek nehezebb! Pl valaki szinte zabál szoptatás alatt, mégis vékony és egyre inkább fogy. Olyan is van aki szoptatás alatt nem tud fogyni max súlyt tartani a hormonok miatt. Lehet, hogy kialakult nála pajzsmirigy betegség stb. Tehát nem olyan egyszerű ez! De a kérdezőt egyáltalán nem értem mit zavarja, hogy néznek ki mások, nincs jobb dolga? 🫤
2023. nov. 28. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!