Anyám három gyerek után is leadott mindent amit felvett, 58 kg 171cm?
1.
Mert nyilván neked nem sikerült, és duci vagy. Sajnálom. Sok sikert és erőt kívánok! Menni fog, hajrá!
Mikor anyukám velem volt állapotos 20 kg szedett fel, amit egy év alatt le is adott. Nincs tesóm, tehát anyukám csak egy gyereket szült.
A gyerekek száma nem kifogás, hogy jaj 3 gyerek után rohangálni kell, miért egy gyerek után nem kell?
Kérdező: képesek lennének rá, csak lusták tenni érte, elkényelmesednek, mindenre csak a kifogást keresik.
Nem szerencse kérdése. Tenni kell azért, hogy valaki visszafogyjon, nem a kifogásokat kell keresni és olyan fájdalomcsillapítók mögé bújni, hogy "szerencse", meg "genetika".
5
Ezért írtam, hogy /ügyes. A / az azt jelenti, hogy "vagy" szerencsés vagy ügyes. De valakin megmarad genetikailag a felesleg, valakin nem, ők a szerencsésebbek. Van ilyen.
Valakinek sokat kell dolgoznia érte, hogy leadja, ilyen is van. Nem tudom ezen miért kell ennyire fennakadni.
Genetikailag senkin se marad fölösleges zsír, ha betartja a kalóriadeficitet és rendszeresen mozog.
Hiába szavaztok le, megint.
De tudom, az ország nagy része elhízott, túlsúlyos és kövér, nem hiába szavazzák itt le azokat, akik rávilágítanak arra, hogy többségében ők a felelősek azért, hogy kövérek. A betegség miatti hízás más kategória.
Négyeske vagyok.
Egy gyerekem van, 10 kilót híztam a terhesség alatt, mert nem ülő munkám volt és mert nagyon odafigyeltem, hogy ne hízzak. Szülés utáni évben már vékonyabb voltam mint a terhesség előtt.
Ha szerinted 3 gyerek nem vesz el több energiát egy anyától mint egy, akkor vissza kell ülni fizika órára :D
Amúgy meg mindenki maga tehet róla ha túlsúlyos, ha kövér. Ettől függetlenül van akinek külső segítségre van szüksége, nem vagyunk egyformák.
Apa alsó szomszédja is 3 gyereket szült, mégse nádszál vékony,van rajta legalább 15 kg zsírfelesleg.
Ezért írtam, hogy nem a gyerekek száma a meghatározó.
Aki 20!!!! kg-t hízott, az meg is érdemli, és nem tudom sajnálni.
Normális esetben max. 10, ami elfogadható, és abból min. 3 a gyerek, meg 1,5-2 a magzatvíz súlyra, szóval igen, hacsak nem zabál valami 3x annyit, mint terhesség előtt, hónapok alatt leadható a maradék 3-4 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!