Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyám három gyerek után is...

Anyám három gyerek után is leadott mindent amit felvett, 58 kg 171cm?

Figyelt kérdés
Mások miért nem képesek erre?

2023. nov. 5. 12:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%

Unokatesóm 19éves, emelt 95% feletti érettségije van matematikából, kémiából és biológiából; folyékonyan beszél angolul és németül, egész jól beszél franciául és spanyolul, alapszinten beszéli az olaszt, kicsit tud oroszul is. Mások miért nem képesek erre?

A te kérdésed ugyanilyen, valakinek valami könnyen megy, akkor el sem tudja képzelni, hogyha valakinek rosszak a genetikai adottságai, mennyire szenvedhet, hogy egy alapváltozást elérjen. Nem mindenki ugyanazokkal a képességekkel, lehetőségekkel indul, biztos van olyan, amiben te is, anyukád is vért izzad.

2023. nov. 5. 14:05
 12/31 anonim ***** válasza:
22%

De valakin megmarad genetikailag a felesleg - ez nem igaz, csak a sok elhízott szereti ezzel nyugtatni magát :D

Tudom, volt rajtam 20 kg plusz, mert felettem magamra - aztán deficit, mozgás, le is ment éhezés stb nélkül.

2023. nov. 5. 14:05
 13/31 anonim ***** válasza:
89%
11-es megragadta a lényeget, ki tudja miért lett lepontozva.
2023. nov. 5. 14:11
 14/31 anonim ***** válasza:
11%

A jó nyelvérzék és a okosság nem egyenlő azzal, hogy valaki lusta a kalóriákat számolni és rendszeresen mozogni.

Kalóriákat számolni és mozogni még a hülye is tud, ahhoz nem kell tehetség, se nyelvérzék.

Te is csak azért írtál, hogy megszólalj, egyébként nagyon rossz a példád.

2023. nov. 5. 14:17
 15/31 anonim ***** válasza:
84%
14. Komolyan azt hiszed, hogy ennyire egyszerű az élet, és minden fekete vagy fehér vagy: 1. csak nagyon fiatal vagy még, 2. esetleg neked eddig ez jött le a világból (ebben az esetben eléggé szerencsés vagy, viszont beszűkült látásmódot eredményezett, érdemes jobban elgondolkodni dolgokon), 3. csak trollkodsz?
2023. nov. 5. 15:51
 16/31 anonim ***** válasza:
Az enyém is. Igaz, csak két gyerek után. Az is igaz, nem kellett "leadni". Ilyen alkat. Szerencsére örököltem.
2023. nov. 5. 16:48
 17/31 anonim ***** válasza:
13%

Komolyan, a magadfajták miért akarják túlbonyolítani az egyszerű dolgokat? Miért nem lehet egyszerűen csak a kalóriákat számolni, kalóriadefficitben lenni és rendszeresen mozogni? Ebben mi a bonyolult? Azért mondjátok a másikra mutogatva, hogy mi mit képzelünk, hogy az élet nem fekete-fehér, hogy tudjátok mire fogni, hogy miért vagytok kövérek, mert nem tesztek meg mindent, hogy lefogyjatok.

Kérdéseidre a válasz:

1. 33 éves vagyok

2. Mivel a kérdés CSAK a fogyásról szól, nem másról, és mivel én alkalmazom a már leírtakat, (kivétel a kalóriaszamolást, mivel soha nem számoltam, mert ismerem a mértéket, ismerem a szervezetem szükségét) ezért tudom, ha fogyni akarok, azt hogyan kell csinálni. Nem panaszkodom, hanem egyszerűen csak csinálom. Nem keresek kifogást, nem jövök azzal a fájdalomcsillapítóval, hogy dehát az élet nem fekete-fehér. 🤣

3. Nem trollkodom.

Ha valaki gyerekszülés után legkésőbb két évre nem fogy vissza szülés előtti alakjára, az szerintem csak lusta és keresi a kifogásokat.

Minden lehetséges, ha akarjuk és teszünk is érte. 😉

2023. nov. 5. 17:11
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem vészes az a kg
2023. nov. 5. 17:13
 19/31 anonim ***** válasza:
19%

17!

Maximálisan Igazad van! A többi kommentjeiddel is egyet értek!

2023. nov. 5. 17:54
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
17. Akkor ezek szerint a második variáció az igaz, mint ahogy te is mondod. Neked ez egyszerű. Hidd el, hogy másnak nem feltétlenül. Igen, papíron ennyire egyszerű az egész, egyél kevesebbet, mozogj többet. A való életben ez egyáltalán nem ilyen könnyű, nem ez az egyetlen tényező, amire figyelni kell. Örülök, hogy neked ezzel nem volt problémád, de nem kell köpködni azokat, akiknek ez nehezebb (nem, én nem vagyok köztük, bár tudom, hogy ezt is könnyű volt feltételezned), fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák, és mivel te nem küszködtél ilyen téren, talán el sem tudod képzelni, hogy valójában ez mennyire bonyolult.
2023. nov. 5. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!