Anyám három gyerek után is leadott mindent amit felvett, 58 kg 171cm?
Unokatesóm 19éves, emelt 95% feletti érettségije van matematikából, kémiából és biológiából; folyékonyan beszél angolul és németül, egész jól beszél franciául és spanyolul, alapszinten beszéli az olaszt, kicsit tud oroszul is. Mások miért nem képesek erre?
A te kérdésed ugyanilyen, valakinek valami könnyen megy, akkor el sem tudja képzelni, hogyha valakinek rosszak a genetikai adottságai, mennyire szenvedhet, hogy egy alapváltozást elérjen. Nem mindenki ugyanazokkal a képességekkel, lehetőségekkel indul, biztos van olyan, amiben te is, anyukád is vért izzad.
De valakin megmarad genetikailag a felesleg - ez nem igaz, csak a sok elhízott szereti ezzel nyugtatni magát :D
Tudom, volt rajtam 20 kg plusz, mert felettem magamra - aztán deficit, mozgás, le is ment éhezés stb nélkül.
A jó nyelvérzék és a okosság nem egyenlő azzal, hogy valaki lusta a kalóriákat számolni és rendszeresen mozogni.
Kalóriákat számolni és mozogni még a hülye is tud, ahhoz nem kell tehetség, se nyelvérzék.
Te is csak azért írtál, hogy megszólalj, egyébként nagyon rossz a példád.
Komolyan, a magadfajták miért akarják túlbonyolítani az egyszerű dolgokat? Miért nem lehet egyszerűen csak a kalóriákat számolni, kalóriadefficitben lenni és rendszeresen mozogni? Ebben mi a bonyolult? Azért mondjátok a másikra mutogatva, hogy mi mit képzelünk, hogy az élet nem fekete-fehér, hogy tudjátok mire fogni, hogy miért vagytok kövérek, mert nem tesztek meg mindent, hogy lefogyjatok.
Kérdéseidre a válasz:
1. 33 éves vagyok
2. Mivel a kérdés CSAK a fogyásról szól, nem másról, és mivel én alkalmazom a már leírtakat, (kivétel a kalóriaszamolást, mivel soha nem számoltam, mert ismerem a mértéket, ismerem a szervezetem szükségét) ezért tudom, ha fogyni akarok, azt hogyan kell csinálni. Nem panaszkodom, hanem egyszerűen csak csinálom. Nem keresek kifogást, nem jövök azzal a fájdalomcsillapítóval, hogy dehát az élet nem fekete-fehér. 🤣
3. Nem trollkodom.
Ha valaki gyerekszülés után legkésőbb két évre nem fogy vissza szülés előtti alakjára, az szerintem csak lusta és keresi a kifogásokat.
Minden lehetséges, ha akarjuk és teszünk is érte. 😉
17!
Maximálisan Igazad van! A többi kommentjeiddel is egyet értek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!