Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mozgással leadott kalóriák...

Kukaful kérdése:

A mozgással leadott kalóriák száma levonható-e a felvett kalóriák számából?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Sem a szükségletedet sem a beviteledet sem a mozgással elhasznált kalóriát nem tudod pontosan meghatározni.

Plusz még ott van az az apróság hogy a mozgással nem feltétlen zsírt égetünk, illetve csak bizonyos arányban. És a szervezet is ettől függően nem mindent raktároz el zsírba, plusz ez a kaja minőségétől is nagyon függ.

Ha már úgyis számolsz akkor én azt javaslom tápanyagbevitelt számolj, bár még dietetikusok is sokszor kalória alapján határozzák meg tehát nem akarlak lebeszélni róla. Szerintem az össz kalóriaszükségletedet kell meghatároznod amibe a napi mozgás beletartozik, mondjuk ha fizikai munkát végzel. De a kardió eddzéssel elégetett kalóriát én nem számolnám bele.

2012. jan. 21. 22:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. jan. 22. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!