Lesznek következményei? Vagy én parázom túl?
én is anorexiás voltam és én is így kezdtem aztán szép lassan mindent túl soknak tartottam(alma,joghurt stb.pedig ezekben tényleg nics sok kcal).
szerencsére én meggyógyultam remélem te nem fogsz beleesni az anorexia vagy más táplálkozási zavar csapdájába.
" első vagyok: igen, sajátos stílusom van, de nekem szerintem bőven elég okom van rá (nővérem anorexiás volt, és pár hete meghalt ;( ő is így kezdte mint te..)"
Nagyon sajnálom a nővéredet, őszinte részvétem. De attól mert én a napi étel adagomtól beparáztam, az nem jelenti azt, hogy anorexiás lennék, vagy annak a közelében lennék. Tudom mi az az anorexia, és nincs közöm hozzá. Lehet, hogy ez most csak egy jó dumának tűnik, meg talán hitegetésnek, de nem az. Nekem is anorexiás volt az egyik barátnőm, hidd el nem az ő példáját szeretném lemásolni. Egész fogyóm alatt normálisan ettem, reggel megörültem, hogy elértem az álomsúlyom (értsd: nem kell tovább fogynom), és féltem, hogy a mai napi nagyobb bezabálás miatt (ami jobban belegondolva tényleg nem volt nagy bezabálás, túlzásba estem, elnézést.) esetleg visszajön pár kiló. Ennyi.
Én is csak gratulálok, a 9 kiló mínuszodhoz:)
Én 162 cm-hez 52 kiló vagyok és ezt a rusnya 2-3 kilót nem vagyok képes leadni:(
50 kiló alá ne menj, ügyes vagy, most már csak megtartani kell:) Legközelebb csak egy sültcombot egyél sok salátával:D
Ha ez neked bezabálás volt, akkor bele se merek gondolni, hogyan eszel, amikor "enyhén" diétázol...
Ennél kevesebbet nem szoktam enni, ragaszkodom a napi 4-5 étkezéshez. Viszont amióta fogyózom, napi egy adag húst szoktam enni (legyen az csirke, marha, hal, pulyka stb...).
"akinek ez a legnagyobb problémája az életben, és az, hogy most mennyit ehet egy nap, azt csak sajnálni tudom."
Nem ismersz, tehát fogalmad sem lehet arról, hogy nekem mik a legnagyobb problémák az életben. Szerintem ne is akard megtudni...
(persze nem nyavalyás 35 perceket)
1 hónapig futottam mindennap 1 órát, most vettem vissza belőle 35 percekre, és most már csak minden második nap járok futni. Szerintem nincs ezzel semmi gond, főleg hogy a pénteket, szombatot és vasárnapot leszámítva, reggeltől késő délutánig ill. estig iskolában vagyok. Csak úgy jelzem, hogy 1 évvel ezelőtt versenyszerűen sportoltam több éven át, többek között akkor rakódtak rám a kilók, amikor abbahagytam a sportot. Szóval nyugi nekem sem új dolog a sport.
candereles teát szürcsölgetsz.
Utálom a teát.
Egyébként lehet neked is többet kellene enned, túl alacsony a testtömegindexet, még a végén kárt teszel magadban.
"és magyarázd be magadnak, hogy alapból is kisétkű vagy"
Csak nem saját tapasztalat?
Szép napot.
*"akinek ez a legnagyobb problémája az életben, és az, hogy most mennyit ehet egy nap, azt csak sajnálni tudom."
Én meg inkább irigylem...
Kérdező, ha egyszer már meghíztál, mert abbahagytad a sportot, akkor biztos jó ötlet a napi 1 óra futást kétnaponkénti 35 percre cserélni? Mert szerintem nem. Ne a kaján aggódj (én voltam, aki írta, hogy bármennyi gyümölcssalit ehetsz hússal), hanem ne hagyd a abba a sporotolást. Tudom, szar az idő, de lehet otthon is tornázni, ugrálni. Legyen napi fél óra mozgás, vagy kétnaponként, de akkor 1 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!