Lesznek következményei? Vagy én parázom túl?
1. Egy gyümölcs saláta nem mutatkozik meg súlytöbbletben, (ha mindennap megennél kettőt akkor kellene aggódnod)
2. Vigyázz arra, hogy többet már ne fogyjál, ha ennél kevesebb leszel az rossz hatással lesz az egézségedre.
3. Figyelj oda, hogy mi az ami normális egézséges étkezés, mert a leveled alapján hajlamos vagy arra, hogy túlzásokba ess, és annak komoly következményei lehetnek (10 étkezési zavarokkal rendelkező betegből 3 meghal 5 éven belül) Szóval ha úgy érzed ez a kérdés komolyan zavar téged akkor tényleg érdemes felkeresned egy szakember, ettől persze még nem vagy dilis, és egyenlőre még túl sovány se.
Napi 2 gyümölcssalátától sem kövérebb, hanem egészségesebb leszel, feltéve, hogy nem cukros konzervből készült és nem raktatok rá cukrot. (A fahéj és a natúr joghurt kiváló!!!)
Ebből és sült csirkecombból degeszre eheted magad, akkor sem hízol vissza. Főleg nem 1 nap alatt.
Köszönöm mindenki válaszát. Egyébként nyugodtan jöhetnek a negatív kritikák bárkitől, csak szeretem ha azt kulturáltan közlik, mint ahogy azt ti is tettétek.
A csirke olivaolajban sült ki. Valóban igaz, hogy hajlamos vagyok túlzásokba esni, ez főként az utóbbi hetekben jelentkezett nálam, hiszen most már az utolsó kilóktól szabadulnék meg. . . pontosabban a reggeli mérlegelésem után mint kiderült, már meg is szabadultam. A saláta nem konzervből készült, és cukor sem volt rajta.
első vagyok: igen, sajátos stílusom van, de nekem szerintem bőven elég okom van rá (nővérem anorexiás volt, és pár hete meghalt ;( ő is így kezdte mint te..)
sajnálom hogy terjed a túlérzékenység, de sokszor csakaz erőteljesebb szó a hatásos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!