Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lesznek következményei? Vagy...

Lesznek következményei? Vagy én parázom túl?

Figyelt kérdés
A mai nap megmértem reggel magamat és a mérleg igen kedvező számadatot mutatott. Sőt... nagyon kedvezőt, mert gyakorlatilag elértem az álom súlyom (160cm 51 kg vagyok... vagyis voltam reggel. Tudom, még lehet így is sok, de jó ez így nekem.) Ennek örömére ma egy kicsit jobban belakmároztam, most meg itt emészt a bűntudat. A reggelem még tökéletesen indult, hisz a napomat egy tonhallal (90 kalória), egy pohár kávéval (70 kalória), és egy almával indítottam (40 kalória). Az ebédnél viszont elfajultak a dolgok... Anya isteni finom gyümölcssalátát csinált ma nekem (egy adag kalóriája 175), de ez tényleg nagyon finom volt, mert a tetején volt valami fahéjas, natúr joghurtos szósz szóval hmm. :D Ebből én 12:30-kor ettem egy adagot, mellé egy sült csirkecombot. 14-kor zhztam, a zhm jól sikerült, gondoltam ünnepeljünk tovább... :D:D... még egy adag gyümölcssaláta és még egy sült csirkecomb, habár ennek már csak a felét ettem meg. Apropó... valaki kérem mondja már meg, hogy mennyi kalória van egy istenverte sült csirkecomban, mert valahol 400 kalóriát írnak rá, valahol meg csak 150-et. Azért nem mind1. Na szóval egyelőre ennyit ettem, igaz megyek ma még futni 35 percet, de egy vacsora hátra van még, amely kb 3 tojásból állna. Szóval szerintetek ez így sok volt, vagy már egy kicsit beparáztam attól hogy úgy érzem, hogy a kelleténél jobban tele van a pocakom, és akkor már rögtön azt érzem h gáz van?... Tévedésbe ne essünk, eddig sem éheztem a fogyóm alatt, de mértékletesen ettem, és egyenletesen osztottam el a "falatokat"... most meg...
2010. okt. 19. 15:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
te most komolyan ennyire szánalmasan hülye vagy??! már elnézést de erre nem lehet mit mondani.. annyira nevetséges ez a hiszti.. így számontartod mit mikor mennyit ettél? ez már BETEGES! komolyan te nagyon durván orvosi eset vagy, anyud nem szólt még rád??
2010. okt. 19. 16:16
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem szólt még rám, de mondjuk azt sem értem, hogy miért nem lehet normálisan, kulturáltan válaszolni. Persze hogy számon tartom, hogy mit ettem, mivel fogyókúrázok, ezért szerintem teljesen normális, hogy megnézem mit, miből és mennyit fogyasztok. Szép napot.
2010. okt. 19. 16:21
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van de a stílusa nem megfelelő. Nem ettél ma egyáltalán sokat főleg hogy még fogsz sportolni is. DE figyelj oda ne ess túlzásokba mert ha így folytatod még egy almától is bűntudatod lesz.... Jah és a csirke mibe sült?
2010. okt. 19. 16:25
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Egy gyümölcs saláta nem mutatkozik meg súlytöbbletben, (ha mindennap megennél kettőt akkor kellene aggódnod)

2. Vigyázz arra, hogy többet már ne fogyjál, ha ennél kevesebb leszel az rossz hatással lesz az egézségedre.

3. Figyelj oda, hogy mi az ami normális egézséges étkezés, mert a leveled alapján hajlamos vagy arra, hogy túlzásokba ess, és annak komoly következményei lehetnek (10 étkezési zavarokkal rendelkező betegből 3 meghal 5 éven belül) Szóval ha úgy érzed ez a kérdés komolyan zavar téged akkor tényleg érdemes felkeresned egy szakember, ettől persze még nem vagy dilis, és egyenlőre még túl sovány se.

2010. okt. 19. 16:27
 5/19 anonim válasza:
69%
Anorexiás akarsz lenni? Egyél nyugodtan, persze ne sokat. A lényeg hogy sportolj és ne este edd tele magadat. A fogyókúra ilyen súly mellett teljesen felesleges. Csak étkezz egészségesen és nem fog nöni a súlyod. Az embernek alapvető szükséglete az evés,ne vond meg magadtól ezt az örömet!!
2010. okt. 19. 16:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Napi 2 gyümölcssalátától sem kövérebb, hanem egészségesebb leszel, feltéve, hogy nem cukros konzervből készült és nem raktatok rá cukrot. (A fahéj és a natúr joghurt kiváló!!!)

Ebből és sült csirkecombból degeszre eheted magad, akkor sem hízol vissza. Főleg nem 1 nap alatt.

2010. okt. 19. 16:30
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát. Egyébként nyugodtan jöhetnek a negatív kritikák bárkitől, csak szeretem ha azt kulturáltan közlik, mint ahogy azt ti is tettétek.

A csirke olivaolajban sült ki. Valóban igaz, hogy hajlamos vagyok túlzásokba esni, ez főként az utóbbi hetekben jelentkezett nálam, hiszen most már az utolsó kilóktól szabadulnék meg. . . pontosabban a reggeli mérlegelésem után mint kiderült, már meg is szabadultam. A saláta nem konzervből készült, és cukor sem volt rajta.

2010. okt. 19. 16:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írta a kérdező, hány kilóról kezdte, ha pl 70-ről akkor teljesen érthető, hogy diétázott. De most már tényleg ne próbálj tovább fogyni.
2010. okt. 19. 16:39
 9/19 A kérdező kommentje:
60-ról kezdtem. :)
2010. okt. 19. 16:42
 10/19 anonim ***** válasza:

első vagyok: igen, sajátos stílusom van, de nekem szerintem bőven elég okom van rá (nővérem anorexiás volt, és pár hete meghalt ;( ő is így kezdte mint te..)

sajnálom hogy terjed a túlérzékenység, de sokszor csakaz erőteljesebb szó a hatásos

2010. okt. 19. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!