Ha csokkentem a gyomorsav termelést, kevesbe leszek ehes?
Van osszefugges a ketto kozt?
80 kg os no vagyok, valtozokorban szaladt fel ez a plusz 10-15 kg....
Most atestem egy belfertozesen. 5 nap alatt lement 5 kg. De ez nyilvan viz.. nem zsir, sajnos.
Mindig jo etvagyam volt, de most alig birtam enni, minden kijott, alul felul. Infuziot is kaptam.
Most, h osszeszukult a gyomrom, jo lenne leadni meg vagy 5 kg ot.
Hogy tudnam elerni?
Nyilvan dieta, es kevesebb etel.
De ha csokkentem a gyomorsavat kevesbe leszek ehes?
Mert attol tartok, gyorsan vissza is jon az a leadott 5kg..
Igen. Kérdés hogy neked mely ételektől van több savad.
Nekem pl jellemzően a kenyértől és a péksüteményektől volt gyomorégésem, miután ezeket elhagytam, és emellett még minden egyéb lisztből készült ételt, teljesen megszűnt a gyomorsav túltengésem.
Az 5 kg vissza fog jönni (vagy 4 belőle, egy kevés zsír is lement valószínűleg, és izmot is veszthettél, az se jön vissza magától).
De az összeszűkült gyomrot kihasználhatod. A teli gyomor is segít éhségérzet ellen. Rakd tele valamivel, ami kevés kalória: a tányérod felét púpozd meg zöldséggel, a negyedén legyen valami fehérjeforrás, a negyedén szénhidrátforrás (legjobb ha lassú, pl. bulgur). Ha tele vagy, ne tömd tovább, tedd be a hűtőbe a maradékot.
Azert ment vissza mert utána visszatértél a régi ételekre és adagokra.
Le kellene cserélni ahbalapanyagokat egészségesre és ami a legfontosabb az a mértéktartás. Anélkül nem megy sem a fogyás sem a megtartás
3. as
Mert attol tartok, gyorsan vissza is jon az a leadott 5kg..
Ezt irtam,nem azt,h mar visszajott..:)
2. es
En is pont arra gondoltam,most hogy betegseg miatt osszeszukult agyomrom,kihasznalom..:)
Bulgur mellett mit lehet még enni,ami lassu felszivodasu szenhidrat?
Az összeszűkült gyomorra ne alapozz, alapból minden ürülés után összemegy. Pár nap egyébként sem számít ilyenkor, nem történik változás; éhséget a betegségre adott válaszreakció csökkentette, nem a gyomor változása.
Diétáznod kell valamilyen tartható módon, mozogni, s a lelki egyensúlyra figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!