Okozhatja a farkasehseget a sok gyomorsav, azaz, ha savlekotot szedunk, kevesbe leszunk ehesek?
Jo etvagyam van,es nem vagyok egy napi 2 doboz joghurton szenvedo kozepkoru no,mint sokan.
Sajnos az evek,es a menopauza alatt felszaladtak a kg ok,10 kg tol kene megszabadulnom legalabb,de meg akkor se 50 kg lennek.
48 eves vagyok,es nem szeretek a biciklizesen kivul mast mozogni,legfeljebb tancolni...
Nem.
Akkor biciklizz, mi tart vissza? Úgy csinálsz mintha az nem lenne mozgás.
Köszi a kedves kommentet.
Nem írtam sehol,hogy kevés a gyomorsavam., bocs.
Neked is lehetne több eszed,mielőtt válaszolsz,inkább ne is írj, ugord át a kérdésem.Köszi.
Elsőnek.
Nem tart vissza semmi.
Mozgásnak tartom a biciklizést.
Csak azért írtam,hogy konditerem,és egyéb sportokat nem szívesen kezdenék el.
Gyötörni nem akarom magam,és szeretem a jó kajákat is,mi értelme, hogy minden jót megvonunk magunktól diéta jelszóval.
Leteszek róla, hogy itt a GYK.kapok értelmes hasznos hsz.-okat...
Savlekötő azt akadályozza meg, hogy a sav visszajusson a nyelőcsőbe, s ott fájdalmas marást okozzon. Étvágyat nem csökkent.
Ha pedig nem akarsz változtatni az étkezéseden, ill. jobban/rendesen mozogni sem; akkor sose fogsz lefogyni, sőt!
Ez a két dolog befolyásolja az egészséges emberek súlyát.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__27..
Nem irtam en olyan hulyeseget,ezzel s gyomorsavval,minel tobb termelodik,annal ehesebb az ember.
Ezt a regi kerdest most tslaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!