Hogyan szokjak le az esti kajálásról? És hogyan szüntessem meg a puffadást, meg a farkaséhséget? Összefügg, sajnos.
szia
nem írtad,hogy ffi vagy nő vagy e..
Az nem létezik,hogy mindentől puffadsz.Illetve létezhet..mivel ilyen szörnyen elszoktál a normális evéstől.Amikor este hazaérsz és eszel,nem puffadsz utána?És iszol elegendő VIZET?Tanácsolni azt tudom,hogy reggel,ahogy felkelsz,igyál egy pohár vizet kávé helyett,(kávét tejjel iszod?)aztán egyél kis kenyeret,zöldség nélkül,mivel ettől nem fogsz puffadni,ellenkezőleg.Napközben pedig egyél mondjuk óránként,de nagyon keveset,így vissza tudod szoktatni a gyomrod a normális és helyes étkezésre.anélkül,hogy felfújna(szilárd ételeket egyél,ami lisztes,de semmiképp ne legyen zöldség,gyümölcs,tejes dolog).Miután már a napi sok pici evéstől nem puffadsz,bevezethetnél kis adag kajákat,koncentrálva főleg az ebédre.A vacsoát sem kell elhagynod,de hidd el,egy normális ebéd után nem leszel farkaséhes estére.
A cigi étvágycsökkentő,valamint pótcselekvés.T napközben lehet hogy így "helyettesíted" a főétkezéseket?kaja idő van,szívjunk el egy szállal..bocsánat ha tévedek.
A kávét pedig akkor éhgyomorra iszod?
Szóval alaposan gondold át,hogy alapvetően mi a fontos...tudom,hogy mondani könnyű,és ez nem megoldás...hát lehet.én csak próbáltam segíteni.De tényleg egyél napközbe szilárd,lisztes dolgokat,ezek segítenek elkerülni a puffadást,felszívják a savakat.az első hetekben segítség lehet az ilyen puffadásra való bogyó,ami megszünteti rövid időn belül,így nem lesz kellemetlen elmenned valahova délután.Emellett igen sokat sportolsz,így szükséged van a fehérje,tápanyagdús kajákra,egész nap.
sok sikert,és kérlek mindenképp változtass,mert a gyomrod záros határidőn belül fel fogja mondani a szolgálatot!
Én akkor puffadtam iszonyatosan, mikor éheztettem magam, és mondjuk 2-3 nap nem evés után, ettem mondjuk délután bármit. De akkor én is MINDENTŐL és akkorára mint egy hőlégballon!
Tudom hogy utálni fogsz ezért, de tényleg kéne enni napközben. Én mostmár megszoktattam magam hogy egyek rendszeresen, de ha véletlen kimarad a reggeli, és mondjuk csak délután tudok enni elsőre, akkor én is puffadok, még mindig. Tehát reggel próbálj pár falatot. Nem többet, pár falatot. Nekem így működik. Ha reggel eszem picit, utána semmi gáz a puffadással.
Ja, és én még a tejtől tudok nagyon puffadni.
Az esti kajálással nem tudsz mit tenni... Akaraterő! Ha napközben eszel sokszor egy-egy falatot, nem leszel farkaséhes. Nem kell sokat, nem kell kitágítani a gyomrod, csak picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!