Magas a gyomorsavam mit egyek h ne hizzak?
17 eves vagyok 162 cm és 59 kg. Testgsírom 25 %lett az izom meg 25,7
Magas a gyomor savam és sok pék termeket eszek h ne marja a gyomrom hasra egy kicsit meghiztam de inkább az lenne a kérdésem mit egyek a gyomorsav elen amitöl nem hizok
Szia!
Valószínűleg az is befolyásolja a magas savat hogy sok hagyományos pékárút eszel.
Ugyanannyi idősök vagyunk és ugyanaz a nevünk is xD majdnem ugyanannyi kilók is vagyunk :D
So. Most hogy kiörültem magam. Úgy hallottam, hogy az almaecet semlegesíti a savat. Én is ki akartam próbálni mert itthon isszák (vízzel) és csak jót hallottam eddig róla.
Kösziii a válaszokat
Szia névrokon :)
A citrom rögtön semlegesíti a gyomorsavat. Szörnyű de bevállik. Mikor savam volt terhesen, kinyomkodtam egy fél citrom levét, húzóra megittam, és sokkal jobb lett. A zsírt is égeti a szervezetben.
Sok könyvet olvastam a témában.
Savas vagy ,tehát lúgosítani kell, csak a zöldségek és gyümik lúgosítanak. Legjobban a citrom és az alma.
Amitől savad lesz, sorba írom:
Cigaretta,alkohol, kávé, kóla, szénsavas üditők, vörös húsok, kenyér, pékárú, tej, tejes dolgok... stb.
Ne,ne,nemááár...
Nincs olyan hogy "savad lesz" meg lúgosítás..
Túlzott savképződést(gyomor-emésztő) okozó ételek vannak. Ezen ételek illetve ételek összetevőire való érzékenységet megállapítják és megváltoztatjuk a tápanyag bevitelt akkor a sav túltengés megszűnik ill. normalizálódik az emésztés. Nem ide sorolandó a gyomorbetegségekből adódó problémák és pl. a reflux sem...
Pedig van.
Egészségügyibe jártam. Ezek is a tételek közt voltak. Az emberi szervezet lúgosítása.Te vmit rosszul tudsz utolsó, az biztos.
Plusz sok könyvet is olvastam a témában, ahogy írtam.
Szia!
Ez vitathatatlan.
A tétel viszont alternatív gyógyászatra vonatkozott nem pedig a modern orvostudomány és gyógyításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!