180cm magasságom mellé mennyire kellene lefogynom hogy kocka hasam lehessen?
Márciusban 98kilósan kezdtem diétázni, pár hete meg már komolyabban edzek, fekvőtámaszt, felüléseket és különféle súlyzós gyakorlatokat csinálok de akárhogy nézem, még azért a hasamon eléggé takarásban van az izom..
Hány kilóig kéne lefogynom hogy valamennyire látszódjon a hasizmom?
Clapping crunches, Bicycle, reverse crunches, oblique situps, flutterkick, szabályos!!!! plank, szabalyos!!
Meg igazabol anniy hasizom gyakorlat van ami nem teszi tonkre a gerincet...
Guglizd meg ezeket. Ez lefedi a harant, also es felso hasizmokat is. De ugye amigy nem eleg kicsi a testzsir, az izom nem latszik
Plusz dead bug, sarokerintes haton fekvesben felhutzott labbal, orosz twist
De amig nem tudod mindet helyesen vegrehajtani addig tobbet artasz mint hasznalsz. A fwlulest pedig lenyegeben csak rosszul lehet vegrehajtani mert elmozdithatja a megfelelo gerincgorbuletet
7es igen , abszolút nem tudok hozzászólni a tèmàhoz csak a saját tapasztalatot mondom.Ès képzeld hónapokig keveset meg szarul ettem,ittam a sok kâvèt ettem 2 twix csokit naponta, energia ital is volt és mégis legyalulódtam.
A kollègàim azt hittèk rákos beteg vagyok pedig csak a rossz hírek zabàltàk le rólam a zsírt.Az öveimbe extra lyukat kellett ütnöm.Ma màr a súlyom a régi és jobban érzem magamat.Sok sikert kivànok hozzá stresszmentesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!