Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » What I eat in a day videok...h...

What I eat in a day videok...hogyan lehetseges?

Figyelt kérdés

Ratevedtem Instagramon ilyen what i eat in a day videokra illetve youtubon is van csomo. Plane modellektol, fitness influencerektol.

16 vagyok...nem vagyok köver se vekony...atlagosnak mondanam magam. Ezek a lanyoknak iszonyatosan vekony szep alakjuk van. Hasizom...stb

Megis olyan es annyi dolgokat esznek hogy csak amulok. Hogyan csinaljak.

Pancake juharsziruppal, ket orara ra banan turmix ebedre hummus tojas jo sok kenyerrel stb stb stb

Vannak itt köztetek ilyen emberek? Akik ilyen videokat csinalnak es igy neznek ki? Hogy csinaljatok..? Hazudni nemhiszem hogy hazudnanak. Annyit meg normalis ember nemtud tornazni hogy leadja ezeket a kaloriakat...

2023. szept. 26. 19:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Amiket a videón a csaj eszik, mind egészséges/ superfood kaja. Fehérje, zöldség, magas rosttartalmú szénhidrát, telítetlen zsírok. Mellette étrend kiegészítőket, machát, gyömbért és algát tol, amik megintcsak anyagcsere serkentők. Ja és egy rahedli vizet is iszik. Ahogy fentebb írták, összességében ez nem olyan sok kalória.

Ha ez mellett még bármit sportol, simán lehet ilyen vékony és sportos alakú.

2023. szept. 26. 22:38
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
Ne felejtsük el a genetikát. Az mindennek az alapja.
2023. szept. 27. 00:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem dagadt genetikailag, ilyen èrtelemben semminek nem az alapja.
2023. szept. 27. 00:12
 14/20 NTBS ***** válasza:
31%
Az nincs a videón, hogy mennyit edzenek vagy milyen gyakran esznek ennyit!
2023. szept. 27. 07:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg gyönyörű a linkelt csaj :) a férje is helyes
2023. szept. 27. 10:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap 3700kcalt ettem, és az órám szerint 1300kcal edzést toltam le 4óra alatt, az 2400, az alapanyagcserém pedig átlagosan 2600kcal… tehát a célomnak megfelelően ettem/edzettem tegnap… aki lemozogja, az ehet többet… ennyi.
2023. szept. 27. 11:02
 17/20 anonim válasza:
41%
A videót nem néztem meg, de van akinek szerintem csak tényleg genetika. Egyszer barátnőm magyarázta, hogy miért vagyok még mindig dagadt nem is érti csak annyi az egész, hogy nem kell annyit enni. Ezt úgy mondta, hogy éppen egy rendelt pizzát tolt be és megette az egészet gond nélkül (én életemben egyszer ettem egy egészet és rosszul lettem). Naponta annyit zabál, hogy hihetetlen és sose mozog, ha felmegy a lépcsőn már liheg. Mégis nagyon vékony. Több ilyen ismerősöm is van. 50kg az egész csaj, miközben bevág annyi kaját vacsira amennyit én max egész napra. Én meg 30kilóval mégis több vagyok pedig edzem is. Úgyhogy szerintem a genetika is hozzájárul a dologhoz.
2023. szept. 27. 12:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem járul, többet zabálsz mint amit felhasználsz, ezért vagy dagadt.
2023. szept. 27. 13:38
 19/20 anonim ***** válasza:
26%

#18, ez a kettő nem zárja ki egymást. A 17-es válaszoló szervezete kevesebbet használ fel, mint a barátnőjének a szervezete. Pár száz kalória különbség már jelentősen megkönnyíti (vagy megnehezíti, ha te a rossz lapot húztad) a fogyást.

Így előfordulhat, hogy a 17-es számára x kalória több, mint amit felhasznál, a barátnőnek ugyanez az x alacsonyabb, mint a felhasználása.

Azért elég valószínű, hogy az említett barátnő se tol naponta pizzát, tegyük hozzá. Az ilyen zabál, de nem hízik sokszor úgy néz ki, hogy amúgy máskor annyival kevesebbet eszik.

Vagy mint a videóban, szemre sok, kalóriában nem.

2023. szept. 27. 15:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy teljesen normális étrend. A nem normális, amikor valaki 1200 kalórián sanyargatja magát, de sétálni nincs ereje mellette.

Amikor sportoltam - heti 3x2 órát -, ennél simán többet ettem, mert egy kétórás vívóedzéshez kell az energia (ezen kívül szívesen bringáztam és koriztam).

Ennyi. Aki sportol, izmos, teljesen oké, ha akár többet is eszik mint egy átlagos ülőmunkát végző nő.

2023. szept. 27. 15:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!