Hogyan tudnénk mielobb fogyni 10 kg? Most 85 kg vagyok
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 18:25
3/6 anonim válasza:
Röviden és tömören: Mozogj többet, egyél kevesebbet.
Egyébként ha nem számít hogy, akkor a cukorbetegeknek az inzulinja erősen testsúlycsökkentő.
4/6 anonim válasza:
Miért kell minél előbb? Nem érsz rá? Ha gyorsan fogysz nem lesz tartós. Állítólag 0,5-1 kg / hét fogyás az egészséges és tartós. Én heti 2 kilóval kezdtem, koplalással, mozgással/tornával. De kezdtem gyengének érezni magam.Ez nem lóverseny, inkább lassan de biztosan fogyj, mint lefogysz 10 kilót, és utána visszahízol 15 kilót. A kalóriaszámlálás jó, hogy mennyit kell enned, hogy foggy de ne viselje meg a szervezeted nagyon, ne légy enervált, gyenge stb.
5/6 anonim válasza:
A gyors fogyás ritkán tartós. Gondolom ezt a túlsúlyt sem 1-2 hónap alatt zabáltad fel magadra. Mozdulj meg és ne egyél annyit. Az sem mindegy mit eszel.
6/6 A kérdező kommentje:
Hús evő vagyok kevesebbet eszek meg cola függő ebből is kevesebbet
2023. szept. 9. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!