Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ember hozzá tud szokni...

Az ember hozzá tud szokni nagyon kevés kcal bevitelhez?

Figyelt kérdés
Anorexiásoknak könnyű, de vajon egészséges ember hozzá tud szokni, vagy 3 nap alatt feladja mindenki?
2023. aug. 29. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Hozzá tus szokni. Én hozzaszoktam sajnos eleg hanar, 3 honapig csinaktam meg 2019ben. Azota van eleg sok egeszsegugyi bajom amit az okozott. Mert ugymond a testemben nem ereztem hogy baj mert megszoktam h annyit eszem, ehseget se ereztem
2023. aug. 29. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én covid alatt roppant keveset ettem ami fel sem tűnt őszintén, mert egyszerűen nem voltam éhes és beértem kevéssel is.

Viszont alapból vékony típus vagyok, így amikor fogytam 7kg-ot nagyon látszott.

De egy egészséges, mozgalmasabb életmód mellett szerintem nagyon nehéz és nem is érdemes teszem hozzá.

2023. aug. 29. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van akinek megy, vagy nem okoz akkora problémát.

Nekem soha nem ment. Eléggé Rontotta az életminőségemet, amíg még régebben ilyen hülye koplalós fogyókúrákat próbáltam, hát sose tudtam sokáig elviselni. A leghosszabb ilyen összefüggő időszak 8 hónap volt. Meg is viselt lelkileg és testileg is sajnos. De nem volt hosszabb távon élhető, sem egészséges. Ezért is jojózott a súlyom nagyon sokat hosszú évekig. Más módot nem ismertem a fogyásra.

Idővel és sok kudarccal a hátam mögött beláttam, hogy ez NEM az én utam. Elkezdtem tanulni a táplálkozással kapcsolatban, majd Normális energiabevitel (amit úgy sikerült belőni, hogy felfedeztem a kalóriaigény kalkulátort:), és ch csökkentett étrend plusz mozgás mellett fogytam le végül. 4,5 éve csinálom.

2023. aug. 29. 16:08
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

mi a nagyon keves neked...

ha a nagyimat megkerded...azt mondja ket tal bableves es 4 szelet feher kenyer utan...miert ettel ilyen keveset edesem?

Ha a regi anorexias enemmel beszelnel azt mondanam ketto alma es 3 pohar viz mar sok egy nap.

relativ.

Függ attol ferfi vagy e vagy no. 18 eves vagy 65. heti 5x jarsz e vizilabdazni vagy szamitogepezel stb stb

2023. aug. 29. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Akár a cigány lova az éhezéshez...
2023. aug. 29. 22:46
 6/9 A kérdező kommentje:
#4 Nagymamám, miután bevágtam egy 32 centis pizzát: "nem ettél sokat" :D
2023. aug. 30. 06:51
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Nőknek könyebb a koplalás.
2023. aug. 30. 10:27
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
A test alkalmazkodik. Lassul az anyagcsere. Testmozgás is kell mellé, ha ezt el akarod kerülni.
2023. aug. 30. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Anorexiásként sem "hozzászoksz", hanem mentális beteg vagy, rettegsz enni, és egy idő után a nem evéstől a hormonrendszeredet is totál szétb...od.

Ezért van az, hogy a recovery alatt elég sokáig NEM érzel éhséget, mert nem működnek megfelelően az éhséget jelző hormonok (sőt, sehogy), és ezért kell órára 3-4 óránként enni.

2023. aug. 31. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!