Hogy szedhettem fel 15 kilót kb 2 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Oké hogy sokat ettem a stressz miatt de ez normLis? Lefele bezzeg nem így megy. 145 kilo lettem hirtelen2023. aug. 29. 01:24
1/14 hosszúhajú válasza:
van pár tippem, leírom, nézd meg melyik passzol. stresszes lettél, többet ettél. sok ülő melő volt, elfelejtettél mozogni. nem ittál folyadékot, alig mentél wc re. beütött a menopausa. más dolog jött bele amit a vérvétel kimutatna. nem is vetted észre hogy benasiztál. megváltozott az hogy miket eszel. a stressz hülye dolgokat csinál, valaki stressz evő, valaki stressztől csontváz lesz.
2/14 hosszúhajú válasza:
nem kezdtél bele valami gyógyszerbe aminek a mellékhatása lehet hízás?
3/14 anonim válasza:
A kismanók felhordták rád éjjelente.
4/14 anonim válasza:
Szerintem ilyen sok súlynál simán fel tudsz szedni 2 hónap alatt 15 kg pluszt. Ugyanis már eleve gondolom sok kalóriát bevittél. De ekkora súlynál már bőven lehet olyan probléma, ami pluszban rá is segít.
5/14 anonim válasza:
Azt ne mondd h az első 5 kilónál nem vetted észre h hízol
6/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tűnök többnek külsőre.
2023. aug. 29. 08:58
7/14 anonim válasza:
Rám is feljött kb egy tízes amikor még egyetemista koromban a szüleim elutaztak két hétre és én napi kétszer ettem KFC-t, és minden szendvicsbe tettem még majonézt is :D
8/14 Flagstaff válasza:
Igen, ha sokat eszel, akkor normális, hogy hízol. Egy kiló hízáshoz nagyjából 7000 kalóriával többet kell bevinned a szervezetedbe, mint ami a fenntartásához szükséges. Ha kalóriadús kajákat eszel, akkor ez ijesztően gyorsan összejön (nézd meg egy zacskó chips vagy sósmogyoró kalóriatartalmát). Ha keveset is mozogsz mellé, akkor meg pláne.
9/14 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen. Foleg aki ugy szocializalodott hogy sokat eszik es a mindennapokban aktivan kell figyelnie hogy ne egyen tul sokat. Ha rgy ilyen ember elkezd nem odafigyelni sajnis ez osszejohet
10/14 anonim válasza:
Nem kell egyből túl gondolni. Lehet, hogy a nagy része víz és salakanyag. Nem zsír, nem izom, SALAKANYAG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!