Ha nincs itthon mérlegem, de van centim, hogy tudom meghatározni hány kiló vagyok?
Figyelt kérdés
54 centi derékbőségre hány kiló lehetek?
160centi magas vagyok.
2023. aug. 28. 15:54
1/21 anonim válasza:
Menj el háziorvoshoz,majd ő lemér :d
5/21 anonim válasza:
Mégis miből tartana venni egy mérleget?
6/21 anonim válasza:
Ennyi zsetonod már csak van.
7/21 anonim válasza:
Besurransz egy állatorvosi rendelőbe, a várókban van mérleg az állatoknak, fellépsz rá és meglátod a súlyod.
8/21 anonim válasza:
Mássz fel bútorokra, amikről tudod pontosan, hogy hány kilóig vannak hitelesítve, és amelyik leszakad alattad, annak a teherbíróképességénél biztosan több vagy.
De szerintem egyszerűbb, ha veszel egy mérleget.
Vagy mint ahogy a 8. írja, állatorvosi rendelőkben szinte mindig van a váróban mérleg, bemész és leméred magad.
9/21 anonim válasza:
Régebben gyógyszertárakban volt mérleg, ami a vérnyomást és pulzust is mérte. De a védőnőknél is biztos van meg gyerekorvosi rendelőkben.
10/21 A kérdező kommentje:
Értem tehát nincs ilyen hogy például 1 centi = 1.2kg testtömeg
2023. aug. 28. 19:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!