HOSSZÚ SZTORI+ ÖTLETEK! Le tudok fogyni ezekkel? Összeszedtem részletekbe :)
SZTORI RÉSZ:
Pár éve 1 év alatt majdnem 15 kilót szedtem fel, szétrepedezett a börőm, narancsbőrös lettem.
Onnatól kezdve folyamat jöttek rám a kilók, mozgás térem elhanyagoltam magam meg sokat nasiztam.
Mozgás terén még mindig nem állok jól.
A nasizást elhagytam, házi kajákat eszek amit én főzök/sütök.
AMIKET ITTHON FŐZÖK/SÜTÖK:
Krémlevesek, krumplipüré rántotthusival, rakott ételek, tésztás ételek (pl bolognai, carbonara)
Rizs husival, pörköltek,levesek.
Ételek amiket imádok és utálok:
Kedvenc: rizs+brokkoli+lazac+citrom, fokhagymakrémleves
Utálálom: tükörtojás,rántotta,spárga,zeller,karfiol,karalábé.
RÓLAM:
Kor: 22
Magasság: 170cm
Súly: 105 kg
Pajzsmirigy problémák, vitamin hiányok, nemrég műtöttek cisztával.
Amit megbirok csinálni:
100 db szabályos hasprés
30 mp plank
30-40 db lábemelés háton és oldalt
Kb 30 db szabályos gugolás
Amit nem tudok:
Fekvőtámasz
Teljes felülés (derékfájás)
Kitörés előre hátra (nincs elég egyensúlyérzékem)
Amiket eddig probáltam:
Konditerem 4x kezdtem ujr mindegyik alkalommal kb 1 honapig birtam.
Fogyokurás teák, kb 2 napig ittam
Chia magos kalória deficit kb 1 hét volt
Rubint réka meg chloe ting edzések itthon kb 2 honap volt mindkettő.
Koplalás 3 hónpig tarott,plusz fél napos edzés 20 kilot fogytam vissza is híztam. Azóta is bánom.
Fogyókúrás motivációs és meditációs dolog edzéssel kb 1 honapig tartott de akkor működött ...
MOSTANI ÖTLETEM:
Minden nap just dance 1 orán keresztül.
Tegnap vettem egy turmix gépet hogy abba csinálhak smoothiet magamnak és 1 napig csak azon élnék majd másnap rendes kaját ennék kis adakokba akkor amikor kivanom majd ugyan így másnap smoothie égész nap stb.
Ha épp nem csinálok semmit csak fekszek akkor csinálnék ilyen lábemeléseket hogy aközben is mozgásban legyek.
Egyenlőre ez az ötletem, tudom hogy nem sok de valami olyat kell csináljak amit szeretek is.
CÉLJAIM: januárig le fogyni 80 kilóra minimum 85 kilóra, egy álom vállna valóra ha így sikerülne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!