Mit tippeltek, kb. 10% testzsírt mennyi idő alatt tudnék leadni?
2#
Kivéve, ha az illető nő..
Az viszont tény és való, hogyha az ember skinny fat, akkor nem 36% a testzsír, hanem jóval lentebb lesz.
Illetve, kérdező: Mi alapján 36%? Hacsak nem valami inbody hipszer szuper milliós gépen mérted, akkor nem hinnék a dolognak, sőt, még az nem pontos semennyire sem.. Ha pedig egy sima személymérleg határozta ezt meg, annak végképp ne higgy.
#3 Nőként nem írna ki ilyen kérdést, egyértelmű hogy fogyni kell. Férfiaknál szokott felmerülni, hogy erős mackóból szálkásítani vagy nádszál vékony srác legyünk előbb aztán majd jöhet a lean bulk.
Amúgy meg attól hogy lepontoztok a 36% még nőnek is kövér és nagyon nem skinny fat, sajnálom ha nem tetszik a valóság.
Közben rájöttem, hogy egy kép talán segítene. Magamról nem rakok internetre képet, de itt ez a csajszi 36,7%-os, megközelítőleg ez a helyzetem (kicsit talán jobb). Az utóbbi időben híztam 4-5 kilót, közben meg csökkent az izom, szóval itt a bibi, a 10% testzsír-vesztést jó célnak gondolom, bár nem biztos.
#5 Azért mert a helyes válasz mindig az, hogy előbb fogyni kell és utána izmot felszedni, ugyanis fogyni sokkal gyorsabban lehet, sokkal látványosabb, a tömegelés is sokkal érzékelhetőbb lesz, valamint keményen edzeni is könnyebb, ha ugyanazon tevékenység alacsonyabb pulzust vált ki.
Izomzat, hozzá tartozó hajlékonyság és mozgáskoordináció valamint állóképesség fejlesztése sok éves folyamat. Szóval értelmetlen azzal kezdeni. Ha nő vagy, akkor a 20% akár végcél is lehet, szóval max fél év alatt meglennél a fogyással. Utána sokkal jobb lenne a közérzeted, egyből tetszene az is amit a tükörben látsz. Izomtömeg / állóképesség utána még folyamatosan javítható, de már a folyamat közben is elégedett lennél magaddal, ezért érdemes fogyással kezdeni.
Férfiaknál sokszor van ez a mentalitás hogy félnek attól hogy túl vékonyak lesznek, ezért előbb 1-2 évig inkább tömegelnének. Nőként nem értem miért baj, ha vékony leszel (férfiként se gáz, csak egyes körökben még létezik ez a proli mentalitás hogy x kiló alatt nem férfi a férfi).
Furcsállom, hogy ennél a kérdésnél az egyetlen 100%-os válasz az, amelyik közli, hogy nem nő írta ki, majd azt, hogy ha mégis, akkor kövér.
Rendben (azon kívül, hogy nő írta ki), de ennek mi köze a kérdéshez?
Nem én kezdtem a skinny fatezést, tisztában vagyok vele, hogy 36% testzsír nem az - bár nem gondolom, hogy kövér lennék, itt azért el vagy tévedve.
9-es: nem tudom ezt az ötösnek szántad-e vagy nekem, de ezzel is tisztában vagyok. Meg azzal is, hogy 20% nem "akár" a végcél, hanem ez alá nem is kívánok menni: 172 centisen 54-55 kiló lennék, és nem, nem érném el max. fél év alatt. Nem tudom miért írod, hogy nem érted, miért baj, ha vékony leszek: hol írtam, hogy nem akarok az lenni? De csontváz sem szeretnék.
Ok, elfogadom, hogy rossz helyre írtam a kérdésemet, és kevesen tudnák ezt felmérni. Azt hiszem az általam belőtt 4 hónap kb. elég lesz, csak csekkolni szerettem volna, de nem baj, hogy nem érkezett válasz, de azt is nyugodan leírhatjátok, hogy nem tudjátok, nincs abban semmi baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!