96 kilóról hamar le lehet fogyni 70 kilóra?
Sajnos pár év alatt nagyon elhanyagoltam magam,voltam
60 kiló is,össze vissza ettem nem mozogtam és sajnos elég kemény alkohol problémáim is voltak.És most szeretnék egy normális étrendet követni.
Egy normális étrendel és kevéske mozgással ezt mennyi idő alatt lehet elérni ezt a -26 kilót?
174cms lány vagyok.
Gratulálok...
Mennyi idősen sikerült ezt megoldani?
Idősebb korban kicsit lassabb az anyagcsere, nehezebben lehet elérni változást.
A 174cm-hez a 102kg bőven sok, így viszonylag könnyen mennek le a kg-ok, hisz van miből, de ahogy egyre lejjebb mész, egyre nehezebben folytatódik a fogyás. Ezzel kalkulálj, ne vegye kedved, ha mondjuk 1-2 hónap műlva közel nem fogysz ennyit, mint most.
Van egy nagyon jó zsírégetési módszer, de ezt csak akkor csinálhatod, ha terhelhető vagy, szív vagy érrendszeri megbetegedéssel meg se próbáld.
1 perc séta(vagy biciklizés)
Utána
1 perc teljes erőbedobással való futás, teljes erőből a maximumot(vagy biciklizés) ez nagyon erősen égeti a zsírt.
Megint 1 perc séta vagy biciklizés
Megint 1 perc teljes erőbedobással.
Amíg bírod folytatod a ciklusokat.
Ez egy nagyon hatékony zsírégetési módszer, de ha nem vagy terhelhető akkor marad az, hogy kevesebbet eszel.
Ha teljes erőbedobással edzel, meg kell növelni a Nátriumfogyasztást, enélkül problémák léphetnek fel.
A bolti sók nem jók, mert egy részük kálisót tartalmaz. Gyógyszertári/patikai tisztaságú sót kell pótolni nagy mennyiségben. Egy ember aki edz nem tengődhet napi 5g Nátrium-kloridon, sokan ezért lettek rosszul, mert nem pótolták a nátriumot rendesen.
Megtaláltam interneten Szűcs Ildikó edzésmester programját, órákat keresgéltem mire meglett, régen fent volt minden az edzesmester.com-on, de a weboldal bekrapált, nincsenek meg benne a linkek a modulokhoz, feliratkozni meg már nem lehet, mert nem működik, a tartalom nagy részét törölték. edzesmester.hu is Szűcs Ildikó-e, de az se működik normálisan. Itt a link:
Fogyókúráról és izomépítésről szól.
https://www.youtube.com/watch?v=He-f9KNcKg0
Ennek a fickónak sikerült 7 kiló zsírt fogynia 10 nap alatt, napi 30 perc testmozgással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!