Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 1 év alatt le lehet fogyni 92...

1 év alatt le lehet fogyni 92 kilóról olyan 75 kilóra kb? (erősödni is szeretnék! )

Figyelt kérdés
Sziasztok. 21 éves fiú vagyok és azt szeretném megtudni, hogy 92 kilóról lelehet-e fogyni kb 75 kilóra 1 év alatt? 178cm magas vagyok. 2015 februárjában fogok felvételizni egy helyre és ott kemény a fizikai alkalmassági.... Persze nem csak fogyni szeretnék, hanem nagyon szeretnék erősödni is. Hogyan kezdjek hozzá? 2000 méter futás kötelező lesz. Mindennap fussak? Stb? Ha gondoljátok állíthattok össze nekem egy edzéstervet. Konditerembe nemtudok menni, mert nagyon drága. És még annyit, hogy a hasamon van felesleg a fogyás miatt a bőr egyáltalán visszafog húzódni? Nagyon szépen köszönöm a segítő válaszokat!

2013. nov. 24. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Fél év alatt is megy, mivel egy jó szálkásító diétával és aerob edzésekkel (az erősítő edzések mellett) heti 0,5-1 kg adható le. Ez a normális ütem. Így van ideje a bőrnek is visszahúzódni. De ez genetikafüggő is, hogy milyen rugalmas a bőröd. Heti minimum 3-4 aerob edzés legyen, 40-50 perces. Erősítésnek pedig jó lesz a fegyencedzés. Töltsd le netről.
2013. nov. 24. 14:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. nov. 24. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Montez professzor után nehéz érdemben hozzászólni. :D
2013. nov. 29. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!