Tini kori testkép zavar? (leírtam a sztorit)
Az ilyen orvosi vizsgálatok egyébként kiborítóak.
Ehhez van is egy vicces sztorim:
Nemcsak, hogy 3 kilóval többet mutatott a mérleg 66->69, de a nő 175 helyett 165 cm-nek mért le, mert olyan alacsony volt,hogy a fejemig se látott fel. Aztán még ki is számolta, túlsúlyos vagyok. És elkezdett nekem mindenféle táplálkozási tanácsokat adni... :S Közben meg leste, és gondolkodott, hogy miért lapos a hasam...
15 évesen egyébként nem a tükröt figyelik a lányok, hanem a mérleget, és kb. 10 kilóval akarnak könnyebbek lenni, mint ahány centik, mert azt hiszik ideális. Én 10 kilót szedtem hirtelen, meg sokkal magasabb lettem, és a mérleg alapján én is sokszor majdnem sírva fakadtam hogy éhes vagyok, de kövér is.
A gyerekek befolyásolhatóak, a média is ezt nyomatja folyamatosan, nem csoda hogy ilyenek.
Ha a szülők figyelnének a gyerekükre, hogy legalább minimális szinten mozogjon, meg ne egyen ipari hulladékot akkor nem lenne ilyen probléma. Sajnos a szülők ugyanolyan igénytelenek és fingjuk sincs az egészséges életmódról. Ezt kéne tanítani az iskolában, nem a verselemzést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!