48 éves nők, hány kilók vagytok? Híztatok az elmúlt pár évben?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 20:29
1/3 anonim válasza:
Miért híztunk/híztam volna? Nem zabálok annyit, hogy tartós kalóriatöbbletben legyek, ezért nem is hízok. Ennyi a képlet.
2/3 anonim válasza:
az 1-es tök korrekt és egyenes válaszát miért pontoztátok le? :D
3/3 anonim válasza:
Kb.40 éves koromtól kezdve érzem, hogy ugyanannyi mozgás és ugyanannyi kalóriabevitel mellett (a férjem szerint annyit eszek mint egy kismacska), évről-évre maradnak rajtam plusz kilók. Az utóbbi 2 évben talán beállt, most vagyok olyan 72 kiló a 170 centimhez és 48 évet betöltöttem. Az hogy lelassult az anyagcserém, tuti, viszont még a menzeszem nem maradt el, csak kissé kiszámíthatatlanabb lett, félő, hogy utána megint negatív változás jön a kilókban, ha nem teszek ellene. Egyelőre nincs nagy bajom ezzel a súllyal, rosszabb volt, hogy 10 éve mindenki azt mondta, hogy de sovány vagy, nem eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!