Miért lehetek ma egy fék kg -val több az elmúlt időszakhoz képest?
A diétát mozgást tartom rendesen. A menzesz majd csak 20-dika körül esedékes .
Nem annyira bosszant ez ,majd változik csak inkább kíváncsi vagyok mások mint mondanak erről ,illetve másnál van-e ilyen ?
Nekem ha több zöldséget eszem, kicsit följebb megy a súlyom, ha több édességet, süteményt, akkor lejjebb. Persze csak másnap. A zöldség rostjai több vizet tartanak az emésztőrendszerben, valószínűleg annak a súlya ez. Az édességnél meg a tegnapi zöldség súlya megy ki, és nem jön új.
Érdekes, hogy elvileg a kiszáradás is számítana, de az, hogy szubjektíven mennyire érzem magam szomjasnak, kiszáradtnak, nem látszik a mérlegen. Azért ha mérés előtt szomjas vagyok, inkább csak utána iszom :-)
bármi oka lehet (vízháztartás, hormonok, benned lévő kaja, izomnövekedés stb.), fél kiló az semmi, említésre sem érdemes, ne idegeskedj ezen. még 1-2 kiló ingadozástól se tojnék be. kivéve, ha mondjuk pár hét múlva is azt látod, hogy (ingadozás nélkül) kizárólag felfelé majd. na akkor parázz be :) - nem, de igazából akkor nézd át, hogy mit hogy csinálsz.
amennyiben mozogsz rendszeresen és főleg olyan dolgokat, amitől izmod keletkezik (kéne ilyesmit), akkor a megakadás és súlyingadozás még normálisabb. ameddig csak egy helyben toprog és nem egyértelműen felfelé megy, addig nincs gond, egyszercsak folytatja az útját lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!