Ez attól van, mert fogytam? Valakinek volt már ilyen? Elmúlt?
Figyelt kérdés
Akaratomon kívül ment le pár kg ,futottam csak,keveset ettem pedig.
Azt vettem észre ,hogy a fenekemen az egyik oldalon,mintha kicsot behorpadt volna. Ezt érzem is ,ha megérintem és látszik is.
Más szerint nem,anya azt mondta látszik..de ő ha nem lenne ott semmi,akkor is látná...
Azt mondja szerinte a fogyástól van.
Mintha kicsit hiányozna belőle egy darabka olyan..nem nagyon feltűnő,de azért látszik.
Ha befejezem a futást és áttérek súlyzós edzésre ,többet iszok és mondjuk kollagént szednék,akkor javulna a helyzet?
24.L
2018. máj. 14. 11:57
2/8 anonim válasza:
Hagyd a fenébe! Reménytelen vagy. :-D
3/8 anonim válasza:
Mivé lett ez a világ... az embernek már a feneke sincs biztonságban. 😞
5/8 anonim válasza:
menj el egy karosszèria lakatoshoz
7/8 anonim válasza:
Előtte-utána képeket kérek, légyszi! Ezt látnom kell :D
8/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen a fenekem, olyasmi mint a narancsbor. Szerintem is a fogyastol van, en is fogytam nehany kilot es ilyen lett.Aki nem ertene,a fenek also reszen ilyen bemelyules.Nadragban nem latszik. Edzessel eltuntetheto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!