Miért csak 2 kgt fogytam?
Figyelt kérdés
Napi szinten 100-130g ch-n voltam. Heti 4x-5x edzettem (futás).
24l/90kg/160cm
2018. febr. 3. 17:44
1/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tettem mellé,hogy egy hónap alatt.
2018. febr. 3. 17:45
2/6 anonim válasza:
Mert intervallumra nézve a kalóriabeviteled közel annyi volt, mint amennyit elégettél.
3/6 anonim válasza:
Egy hónap alatt ez teljesen reális és ideális.
Mondjuk azt nem írtad, hogy mennyi kalóriát eszel. Nem elég csak a szénhidrátot nézni.
Csak csináld tovább, ne add fel. Lassan, de biztosan jobb, mint valami csodát várni és kínozni magad szélsőséges diétákkal.
4/6 A kérdező kommentje:
Igyekeztem 1200kcalt összeszedni, de nem mindig sikerült.
2018. febr. 3. 17:53
5/6 anonim válasza:
Ez teljesen jó tempó, habár ha tényleg 1200 kcalt ettél, akkor én is többet várnék. De lehet, hogy lassú az anyagcseréd, pont most raktároz több vizet a szervezeted... Ha folyamatosan ment le heti fél kiló, akkor úgy tűnik, ennyi kalóriadeficit jött össze.
(A ch maga nem sokat számít, én 30g szénhidráttal semmit nem fogytam másfél hónap alatt. De te keveset is ettél, ami már más.)
6/6 anonim válasza:
Te orvosi eset vagy. De komolyan. Látogass el a háziorvosodhoz, mert ez nem normális. De 160/90 kilósan ne fuss, mert tönkremennek az ízületeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!