Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az elmúlt egy hónapban egyfoly...

Az elmúlt egy hónapban egyfolytában édességet kívánok, és néha nagyon nehéz leállnom az evéssel. Mit tanácsoltok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Covid miatt nem éreztem másfél hónapig semmilyen ízt, és fogytam is két kilót étvágytalanság miatt. Amióta azonban visszajött az ízérzékelésem, nagyon kívánom az édeset, és vissza is jött, amit lefogytam. Nagyon félek, hogy nem tudok leállni, és tovább fogok hízni. Mit tegyek, hogyan álljak le? 18/l/44kg/155cm

2022. márc. 2. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

Először is, nagyon vékony lehetsz még így is. 44 kg bármilyen magassághoz irtó kevés. Lakotarsam ugyanekkora, mint te, és hízni szeretne.

Egyed az édességet nyugodtan, még 50 kg-val is vékony lennél.

Bocsi, tudom hogy nem ilyen válaszra vártál.

2022. márc. 2. 19:39
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

Nekem szinte ugyanez minden, kievve hogy orvosilag elhizottnak szamitok te meg alultallaltnak.

Az en dietetikusom erre azt javasolta hogy heti 2szer reggelire vagx tizoraira egyek edeset de azt is cukormenteset. Pl protein palacsinta.

Ha delutan kivaon az edeset, egyek olajos magbat gagy joghurtit par evokanal cukormentes zabos muzlivel

Es ha kozvetlen ebed utan kivanom, akkor altalaban csak keveset is kivabok akkor azt az egy kocka csokit egyem meg, ne kesobb hanem kozvetlen akkor

Es igazabol az osszes tippje bevált.

Hangsúlyozom, nekem még fogynom kell kb 4 kilot

2022. márc. 2. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
94%

Nem a hizás miatt a legrosszabb a cukorevés, hanem a fogaid meg a hormonrendszered miatt.

Ha csokit kívánsz, akkor valószínűleg magnéziumhianyod van.

Ha csak ugy zabálnál, akkor talán valami lelki űrt próbálsz betölteni.

2022. márc. 3. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!