Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetes vagyok, éjjel elkezde...

38 hetes vagyok, éjjel elkezdett lent fájni a hasam, mint mensi alatt, de egy óra alatt elmúlt. Most megint fáj, de egyfolytában, s mintha csikarna is a hasam. Ez lenne a jósló fájás?

Figyelt kérdés
Nyákdugót még észleltem.
2009. febr. 13. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez változó mindenkinél. Majd te is megtapasztalod. De szerintem ezek már nem joslók! Figyeld,hogy milyen időközönként jönnek a fájások,ha még vannak.
2009. febr. 13. 10:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha erősödnek a fájások és egyre gyakrabban jelentkeznek akkor ez már nem a jósló. Jegyezd le a fájások kezdetének időpontját és azt, hogy mikor múlnak el teljesen. Ha sűrűsödnek és erősödnek hívd a dokid vagy a szülésznőd, ha egyik sincs akkor a kórházat ahol szülni fogsz. Ők meg tudják mondani mikor kell elindulnod a kórházba. Remélem már össze van készítve a kórházi csomag :)

Szurkolok neked! :) Könnyű és gyors szülést!

18 hetes kismami

2009. febr. 13. 11:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most elmúltak,majd figyelem az időt, de mindenesetre bepakolok a táskába!
2009. febr. 13. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!