Férfi vagyok és 100 kg voltam egy hónapja. Azóta mindennap gyalogolok napi 4 km intenzíven. Fogytam 3.60 kg. szerintetek ez sok vagy kevés ennyi fogyás, ennyi gyaloglással? Eddig nem gyalogoltam.70 kg szeretnék lenni.
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 09:47
1/16 anonim válasza:
Mennyi a napi kalóriabeviteled?
2/16 A kérdező kommentje:
1800-2000 Kcal/ nap.
2023. aug. 8. 10:15
3/16 anonim válasza:
Folytasd csak, fog az menni. Idővel emelheted a távolságot is.
4/16 anonim válasza:
Teljesen jó ütem. Szuper vagy, gratula. Csak így tovább.
Egyre lassabb lesz de sajnis ez ilyen. Az ütem jó
6/16 A kérdező kommentje:
Egy hónapja 2 km kezdtem egy hét múlva emeltem a távolságot 3 km re,két hét elteltével lett négy km a távolság. Arra gondolok, ezt a távot reggel és este is ugyan ebben a formában folytatom. Már azért érzem a fáradságomat, de elszánt vagyok nagyon.
2023. aug. 8. 15:27
7/16 anonim válasza:
Teljesen jó!
Nagyon ügyes vahy, legyél kitartó!
8/16 anonim válasza:
Kevés a fogyás, de fog ez menni. 10 km kellene naponta, eleinte lassabban, később gyorsabban, aztán kevesebb kg-mal futhatsz is.
9/16 A kérdező kommentje:
Amikor valaki megszületik még menni sem tud! Csak fokozatosan szabad terhelni a szervezetet, az orvosom szerint. Már az is sokat jelent, ha valaki elkezdi a sétát, napi egy km-t,és ugyanannyit eszik mint azelőtt. a lényeg a mozgás, mondja az orvosom.
2023. aug. 11. 07:13
10/16 anonim válasza:
Igen, azért írtam, hogy később lehet emelni az adagot. Ha eddig nem mozogtál, akkor főleg. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!