Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől van az, hogy ennyire...

Mitől van az, hogy ennyire hajlamos vagyok a hízásra?

Figyelt kérdés
Sajnos, elmegyek már a hűtőszekrény mellett és 2 kg rámjön.TSH értékem 2. Rendben van hogy vékony vagyok, de van egy testtömeg ideál, amihez ragaszkodom, és ha hagyom h elszaladjanak a kg-ok, meg sem állok 90 kg-ig vagy még tovább. Koplalást nem bírom. Valami segédeszköz, vitamin, anyagcsereserkentő ami árban nem túl magas, ismer valaki? És persze hatásos...és ehessek rendesen és tartsam a súlyomat. 2 hét alatt 2 kg szaladt rám. És ezt nem tudom hogy ellenőrizzem, hogy zsír avgy más???

2023. aug. 6. 14:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%

De, fogyást nézve abszolút mindegy.

Ha abban a sütiben is olyan makrók/mikrók lennének, mint a lazacban, akkor meg teljesen mindegy lenne.

Kalória számít és a makrók, nem pedig az, hogy te salátát vagy paprikás krumplit eszel éppen.

2023. aug. 7. 08:54
 22/26 anonim ***** válasza:
26%
A bélflórádban lehet túl sok a rossz baktérium. Ezt honapok helyreállítani, feldolgizásmentes étkezés kell hozza
2023. aug. 7. 17:13
 23/26 anonim ***** válasza:
39%
20. Sikerült megtalálni az egyik legnagyobb sarlatánt.
2023. aug. 7. 19:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Enni is szeretsz,meg vékony is akarsz lenni.Hát erre semmi nincs.😅
2023. aug. 8. 06:24
 25/26 anonim ***** válasza:
27%
Sz.r az anyagcseréd. Ilyenkor hiába vagy tudatos meg figyelmes, meg minden sz.r.
2023. aug. 8. 15:58
 26/26 anonim ***** válasza:

Nézd, vagy irreális elvárásaid vannak ami a testsúlyodat illeti, vagy egész egyszerűen lassú az anyagcseréd. Az enyém is lassú, plusz szénhidrát-anyagcsere betegségem van. Így önmagában a kalóriadeficit kevés volt a fogyásomhoz, kellett a szénhidrátcsökkentés is hozzá, illetve nyilván mozgás. Engem abszolut hidegen hagy az az elterjedt divatszöveg, hogy csak a kalóriák számítanak fogyáshoz, ez egész egyszerűen így nem igaz. Amúgy már súlyt tartok, 2200 kcal körül eszem, szénhidrát 100-130g között, illetve ülömunka mellett heti 10 órát sportolok.

A tesóm pl min. a dupláját eszi ennek(huzamosabb ideig számolva volt), nem mozog semmit, és mégse volt kövér soha. Mi ez akkor ha nem az anyagcserét érintő különbség?

2023. aug. 23. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!