Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől van az, hogy ennyire...

Mitől van az, hogy ennyire hajlamos vagyok a hízásra?

Figyelt kérdés
Sajnos, elmegyek már a hűtőszekrény mellett és 2 kg rámjön.TSH értékem 2. Rendben van hogy vékony vagyok, de van egy testtömeg ideál, amihez ragaszkodom, és ha hagyom h elszaladjanak a kg-ok, meg sem állok 90 kg-ig vagy még tovább. Koplalást nem bírom. Valami segédeszköz, vitamin, anyagcsereserkentő ami árban nem túl magas, ismer valaki? És persze hatásos...és ehessek rendesen és tartsam a súlyomat. 2 hét alatt 2 kg szaladt rám. És ezt nem tudom hogy ellenőrizzem, hogy zsír avgy más???

2023. aug. 6. 14:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%
Mennyi a napi kalóriabeviteled? Ha nem tudod, akkor ismerkedj meg a kalóriaszámolás fogalmával, és legyen egy kidolgozott étrended.
2023. aug. 6. 14:02
 2/26 A kérdező kommentje:
nem több mint 2 ezer... sőt alatta. Már mást nem tudok elképzelni, mint valami segédeszközt, ami segít abban h tartsam a versenysúlyomat... idegileg meg a koplalás kikészít és gyűlölöm mert szeretek enni...
2023. aug. 6. 14:32
 3/26 anonim ***** válasza:
67%
Számolod minden nap a kalóriafogyasztásod?
2023. aug. 6. 14:33
 4/26 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanám de mértékkel eszek, nem eszek sokat! És próbálok mozogni!
2023. aug. 6. 14:35
 5/26 anonim ***** válasza:
82%
Tehát nem vagy tisztában a napi kalóriabeviteleddel, de szemre/érzésre mértékkel eszel (jelentsen ez bármit is), szemre/érzésre nem eszel sokat, és "próbálsz" mozogni, de nem érted, hogy miért hízol. Egyébként két hét alatt 2 kiló felszedése számomra pont nehezen értelmezhető, hiszen 2 kilót minden ember testsúlya ingadozik simán egyetlen nap alatt is.
2023. aug. 6. 14:41
 6/26 A kérdező kommentje:
nekem nem ingadozik... azt a 2 kg t leadni nem tudom könnyen! csak kemény kardióval és koplalással...
2023. aug. 6. 14:47
 7/26 anonim ***** válasza:
86%
Kéne akkor ténylegesen kalóriát számolni, és akkor egy nagyon minimális, nagyon moderált deficitben 2 kiló észrevétlenül el is tűnne, és akkor nem kéne értelmetlenül széthajtani magad kardióval, meg koplalással.
2023. aug. 6. 14:58
 8/26 anonim ***** válasza:
2023. aug. 6. 15:11
 9/26 anonim ***** válasza:
23%
40 felett tudod, ki fog ugrálni, meg koplalni a hülye trend miatt.
2023. aug. 6. 15:12
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
Önkontroll hiánya, helytelen életmód, igénytelenség.
2023. aug. 6. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!