Mitől van az, hogy ennyire hajlamos vagyok a hízásra?
Nekem ugyanez a problémám, viszont veled ellentétben én számolom is a kalóriát. (magas aktivitás mellett még 2000 kalória a szintentartásom férfi létemre)
A napokban fogom kivizsgáltatni magam. Mondanám, hogy tedd ezt te is, de addig, amíg nem tudod a kalóriabeviteled, addig felesleges, mert lehet, hogy valóban sokat eszel kalóriában és emiatt van ez.
#12 Akkor te a szerencsésebb kategória vagy. Egy esetleges pajzsmirigy alulműködéssel nem hinném, hogy vígan ehetnél, amit megkívánsz 0 edzéssel elhízás nélkül.
Nem kell számolni a kalóriákat, csak csökkenteni kell a szénhidrátbevitelt, és kerülni a sok feldolgozott szemetet.
Teljes értékű ételeket fogyassz napi 2-3 alkalommal, közte semmi nassolás.
Majd írj pár hónap múlva, hogy mennyi kiló ment le.
"Nem kell számolni a kalóriákat, csak csökkenteni kell a szénhidrátbevitelt"
Szerencsére ezen a szakmaiatlan, a valósággal semmilyen kapcsolatot nem ápoló Nők Lapja szintű ökörségen már a kérdező régen túl van. Egy fogyni vágyó túlsúlyosnak azt írni, hogy ne számolja a kalóriákat, az minden más országban büntetőjogi kategória.
Te nem véletlenül Schobert Norbi vagy? Nem is tudtam, hogy gyakori kérdéseken is rontja a levegőt.
Ajánlom Dr. Jason Fung könyveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!