Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől van az, hogy ennyire...

Mitől van az, hogy ennyire hajlamos vagyok a hízásra?

Figyelt kérdés
Sajnos, elmegyek már a hűtőszekrény mellett és 2 kg rámjön.TSH értékem 2. Rendben van hogy vékony vagyok, de van egy testtömeg ideál, amihez ragaszkodom, és ha hagyom h elszaladjanak a kg-ok, meg sem állok 90 kg-ig vagy még tovább. Koplalást nem bírom. Valami segédeszköz, vitamin, anyagcsereserkentő ami árban nem túl magas, ismer valaki? És persze hatásos...és ehessek rendesen és tartsam a súlyomat. 2 hét alatt 2 kg szaladt rám. És ezt nem tudom hogy ellenőrizzem, hogy zsír avgy más???

2023. aug. 6. 14:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondanám - magyarul fogalmad sincs, mennyit eszel :D Lapozzunk.
2023. aug. 6. 17:35
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sincs fogalmam, én akkor eszek, amikor éhes vagyok. Nem számolok semmiféle kalóriát, azt eszek, amit megkívánok, nem gyötröm magam edzéssel, mégsem vagyok elhízva. Nem is értem itt a sok embert, szerintem valami más problémájuk van, az agyukkal.
2023. aug. 6. 18:01
 13/26 anonim ***** válasza:
24%

Nekem ugyanez a problémám, viszont veled ellentétben én számolom is a kalóriát. (magas aktivitás mellett még 2000 kalória a szintentartásom férfi létemre)

A napokban fogom kivizsgáltatni magam. Mondanám, hogy tedd ezt te is, de addig, amíg nem tudod a kalóriabeviteled, addig felesleges, mert lehet, hogy valóban sokat eszel kalóriában és emiatt van ez.

#12 Akkor te a szerencsésebb kategória vagy. Egy esetleges pajzsmirigy alulműködéssel nem hinném, hogy vígan ehetnél, amit megkívánsz 0 edzéssel elhízás nélkül.

2023. aug. 6. 18:36
 14/26 Senior Séf ***** válasza:
31%
Létezik olyan étrend, ahol annyit eszel, amennyit akarsz, mégis beáll a normál testsúlyod. Csak azt kell enni, amire az ember termett, nem pedig azt, amit az élelmiszeripar belediktál.
2023. aug. 6. 19:12
 15/26 anonim válasza:
12%

Nem kell számolni a kalóriákat, csak csökkenteni kell a szénhidrátbevitelt, és kerülni a sok feldolgozott szemetet.

Teljes értékű ételeket fogyassz napi 2-3 alkalommal, közte semmi nassolás.

Majd írj pár hónap múlva, hogy mennyi kiló ment le.

2023. aug. 6. 19:36
 16/26 anonim ***** válasza:
24%

"Nem kell számolni a kalóriákat, csak csökkenteni kell a szénhidrátbevitelt"

Szerencsére ezen a szakmaiatlan, a valósággal semmilyen kapcsolatot nem ápoló Nők Lapja szintű ökörségen már a kérdező régen túl van. Egy fogyni vágyó túlsúlyosnak azt írni, hogy ne számolja a kalóriákat, az minden más országban büntetőjogi kategória.

2023. aug. 6. 19:43
 17/26 anonim ***** válasza:

Te nem véletlenül Schobert Norbi vagy? Nem is tudtam, hogy gyakori kérdéseken is rontja a levegőt.

2023. aug. 6. 20:17
 18/26 anonim válasza:
29%
Nem ő vagyok. De logikus, hogy a szervezetnek nem mindegy, hogy 200 kcal sütit vagy 200 kcal lazacot eszel meg...
2023. aug. 6. 21:26
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
Fogyás szempontjából mindegy, egészségügyileg pedig értelemszerűen valóban nem mindegy, de itt most a fogyás aspektusáról beszélünk, nem a fiziológiai kérdésekről.
2023. aug. 6. 21:29
 20/26 anonim válasza:
19%

Ajánlom Dr. Jason Fung könyveit.

[link]

2023. aug. 6. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!