El tudná valaki magyarázni, pontosan hogy is működik az, amikor koplalásnál beindul a szervezet raktározó üzemmódja?
10.
Cinikuskodjál csak velem nagyokos... én pontosan tudom, hogy miről beszélek.
Sajnos az orvosok többsége (tisztelet annak a 2-3 kivételnek, akik az országban korszerűen kezelnek), az enyém is több évtizeddel le van maradva a korszerű pajzsmirigy gyógyítástól.
Hashimotós "voltam". Azt mondta a doki életem vegéig gyógyszer, mert anélkül meghalok és ennyi volt a pajzsmirigyemnek.
Szedtem a semmirevaló szintetikus hormont és tökéletes TSH, FT3, FT4, egyre javuló aTPO labor szintekkel egyre rosszabbul voltam.
Gyakorlatilag kiesett 1.5-2 év az életemből.
A panaszaimra/tüneteimre antidepresszánst írtak!!! Mert biztos hülye vagyok, meg pánikbeteg, meg hipoconder, hiszen a laborom oké...
Külföldi orvosi kutatómunkákat olvastam, beszereztem teljesen természetes sertés hormont.
A lényeg: 2 éve már nem szedek a pajzsmirigyemre semmit, lefogytam, nincs agyi köd, a mellékvesém is rendbe jött, a pajzsmirigyem UH-n nemhogy nem sorvadt el, hanem tökéletesen vascularizált és él.
Te csak hajtogasd a kalória mítoszt, dicsőítsd az istenszindrómás orvosokat akik az elavult tankönyvekből gyógyítanak, (akarom mondani éppen életben tartottak), de az élet másképp működik.
Nincs raktározó üzemmód - ha volna, senki nem lenne képes lefogyni 35 kilósra.
Ha nem eszel, fogysz, ennyi - és utána, a felépülés alatt SINCS ilyesmi, csak extreme hunger, ami természetes, normális és elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!