Milyen a fogyókúrás hús?
Figyelt kérdés
Milyen húst egyek ebédre?Mármint, a grill az nem túl zsíros?Vagy esetleg rántott húst egyek?Milyen a natúr szelet?2010. okt. 14. 20:03
1/4 anonim válasza:
például: csirkemell filé, marhafelsál. Grillezve/párolva olaj és zsír nélkül. Vagy sima halkonzerv, amit megeszel főtt krumplival, vagy hamle-el.
2/4 anonim válasza:
csirkemell, pulykamell, hal - elsősorban, de mást is lehet enni, lényeg, hogy ne csöpögjön az olajtól
mindig párolva nem ajánlom, 2 nap alatt meg lehet unni, mert hiányoznak az ízek, aztán kizabálod a hűtőt
a grill jó, a rántott nem annyira, mert a panír lisztes-morzsás, és az egész megszívja magát olajjal - de őszintén szólva én eszem rántottat is (persze nem minden nap és minimális olajjal készítem, olajspray-vel), mert szintem nem a húsok hízlalnak elsősorban, hanem a köretek
3/4 anonim válasza:
" hiányoznak az ízek, aztán kizabálod a hűtőt "
Gűszerkeverékről, egyáb ízesítőről halottál már? Amúgy meg eszel mellé krumplit vagy rizst és akkor nem kell "zabálni", ha már egyszer bevitted, ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!